Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan érhetném el a következő...

Hogyan érhetném el a következő járatok diszpécser szolgáltatását telefonon?

Figyelt kérdés

Üdv!

Augusztus 18. -án utaztam a 69 villamos 7E busz 4-6 villamos, 61 villamossal és valamelyik járaton eltűnt a pénztárcám, a lényeg hogy nem ellopták, mivel akkor mellőle a telefonomat is elvitték volna. Hallottam olyanról, hogy a végállomásokon nem mindig küldik a talált tárgyak osztályára az igazolványokat, ezért szeretném megtudni ezeknek a járatoknak a diszpécser telefonszámot :) :(

Üdv!

2013. aug. 25. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyet senki nem fog neked itt kiadni keresd meg a BKV központi számát.
2013. aug. 25. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:

A diszpécsert hiába éred el, nem fog tudni Neked segíteni ebben az ügyben.

Írj a BKV-nak, kiegészítve pontos időpontokkal a leveled.

2013. aug. 25. 22:58
 3/5 darujev ***** válasza:

Remélem nem sok reményt fűzöl az ügyhöz, felsoroltál négy járatot, abból három igencsak forgalmas, ráadásul a fél várost átszelik.. ha valaki meg is találta, sajnos igen kicsi az esély arra, hogy becsületesen járt el. Ha le lett adva a sofőrnek aki megfelelően járt el, akkor talált tárgyak.. ha véletlenül egy nagyon jólelkű ember találta meg aki nem adta ugyan le, de adataid alapján eljuttatja hozzád akkor igazi mázlid van, de nagyon kicsi az esélyed, hogy viszont lásd.. Az viszont biztos, hogy nem a diszpécseri szolgálat fog ilyen ügyben veled foglalkozni, próbálkozz az ügyfélszolgálatnál.

[link]

[link]

2013. aug. 26. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
06-1-BKV-INFO
2013. aug. 26. 16:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Megvan! Elküldték postán!! Nem is tudom mit mondjak, borzasztó boldog vagyok, már kissé kezdtem mentálisan leépülni. Az egész életemet pótolnom kellett volna :)

Egy névtelen küldő volt :(

2013. aug. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!