Félreértelmeztem volna Blogspot " blog használata saját domainnel" szolgáltatását?
Figyelt kérdés
regisztráltam egy "peldaul.blogspot.com" blogot és vettem hozzá egy peldaul.com domaint, mert a vezetett blogomat ezen az url-en szeretném a továbbiakban hogy elérhető legyen. namármost megcsináltam a beállításokat a szolgáltatónál és a peldaul.com domainre kattitva a szolgáltató parkoltatott oldala jelenik meg "hamarosan!..." peldaul.blogspot.hu címre kattintva pedig átirányítódik ugyanerre a parkoltaott oldalra.
félreértelmeztem volna? mi van? én azt akarom hogy a peldaul.com ra kattintva jöjjön be a blogspoton vezetett blogom, nem pedig fordított irányú átirányítást akarok!!!
2013. aug. 13. 18:58
1/3 anonim válasza:
Pedig azt kellene jelentse, amire te gondoltál.
2/3 A kérdező kommentje:
most írtam a szolgáltatónak, hátha csak valamit rosszul állítottam be. meglátjuk
2013. aug. 13. 19:10
3/3 anonim válasza:
vagy még azt megteheted, hogy kéred a szolgáltatódat, hogy framesen irányítsa a blog oldalra a domain nevedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!