Mennyi a fizetése egy 112-nél dolgozó diszpécsernek Miskolcon?
Most hívtak fel hogy menejek be mert van munka.... kb egy év után... -.-
Viszont nem tudom többet fizet e mint a jelenlegi munkám.
Ez egy komplex munka. Nem úgy működik hogy hívnak és Te mész..Komoly pszichológiai teszt után lehet a "112"-nél dolgozni.
Jelenlegi munkád van ilyen felelős?
Szerintem ne legy meglepoddve, hogy most hivtak be. Tobb ezer jelentkezest kellett atnezniuk, gratula, hogy behivtak annak ellenere, hogy nem kapnak utanad tamogatast, mert eddig csak olyanokat hivtak!!
A fizetest ne kerdezd meg, mert elhajtanak. Ha felvettek, akkor vagy megkerdezik, mert neha megszoktak, vagy megmondjak es annak alapjan majd te eldontod, hogy erdemes-e munkat valtanod. Addig be se jelentsd.
A kepzes viszont egy bizonyos idopontban kezdodik majd, de ezt is megmondjak mikor pontosan es meddig tart.
Én már voltam. Egyébként nem kell kérdezni, mondják.
Szóval, bruttó 114E, plusz 6E szociális hozzájárulás(azt hiszem ez a neve), plusz műszakpótlék (este 6 és reggel 6 között plusz 30%), és évi 200000 kafetéria, ami szintén bruttó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!