Ma megbüntettek a villamoson! Hogyan lehet megúszni a befizetést?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem mert simlis vagyok,csak az a helyzet,hogy hallottam a híradóban még régebben,hogy az emberek tesznek a büntetésekre magasról és a közlekedési vállalatok nem tudnak mit kezdeni velük egy év után és elengedik.Akkor most ez hogy van?Pl ha vki a büntetéskor a személyes iratait is odaadja?2009. okt. 30. 14:00
1/5 anonim válasza:
Sehogy.
Barátnőimet megbüntették, tojtak rá, utána ment a nagyobb számla.
2/5 anonim válasza:
"Nem azért kérdezem mert simlis vagyok"..
de azért kérded.. legközelebb majd veszel jegyet.
3/5 A kérdező kommentje:
Ki szándékozom fizetni,csak érdekes amit a híradóban hallottam....MR/Mrs Tökéletes...
2009. okt. 30. 14:17
4/5 anonim válasza:
Ha megadtad az adataidat, akkor sehogy. Ha nem fizetsz, a késedelmi kamattal terhelve behajtó cégnek adják át, és még a behajtás díját is te fogod fizetni.
Hacsak... Hacsak nem veszel egy októberi havibérletet, és bemutatod nekik.. (nem tudom mennyi most a büntetés)
5/5 1gabesz1 válasza:
Nem mindenkinek van pénze ezekre a dolgokra, örül ha a napi kaja lakhatási lehetősége megvan. Munka nélküli hogyan vegyen jegyet? na? erre senki nem gondol? Nekem is van büntetésem. De nem tudom kifizetni az a nagy helyzet. Nincs több milliós fizetésem, sőt tolvaj se vagyok, és még munkát se adnak. Ilyenkor mivan? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!