Sóstó vasútállomást miért nem vonják ki a forgalomból?
Hát tény hogy sok létjogosultsága már nincs a megállóhelynek, és korábban már Császárszállás állomást is megszüntették.
Ráadásul elég messze is van az Állatkerttől is, kb fél óra lemenni ahogy láttam, busz meg közvetlenül oda visz az állomásról sokkal hamarabb.
De összességében sokat nem oszt nem szoroz a menetidőn.
Ne kössetek már annyira bele, ha valaki végigolvassa a kérdést akkor rájön úgyis hogy mire gondolt a kérdező.
Ez most olyan, hogy ismerős Hajdúdorogra is simán annyit mond hogy "dorog" ami így magában egy tök más város.
Amúgy tényleg Sóstó (megállóhely), bár én Nyíregyiként is összekevertem Sóstóhegy állomással.
Bár Sóstó megállóhely elég már a vadasparkhoz, és vonattal gyorsabb, és olcsóbb is mint a busz, plusz aki célirányosan megy, még le sem kell szállnia a vonatról. Igazából mondom max 5 perc ide vagy oda a menetidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!