Ha nem használjuk ki a magyar igazolványba a 4 utazást akkor az a következő évre átmegy?
" én csak kihasználom amit tudok..."
No, ezért mondjuk mi, hogy: -takarodj!
Halkan azért megjegyezném, hogy bár szerintem sem teljesen jó így, de a Magyarországi magyaroknak is a harmada adózik csak.
Kár bántani a srácot, rajta nem múlik semmi. Így is sok a feszültség, kár feleslegesen gerjeszteni azt.
Ráadásul ő tényleg csak él egy lehetőséggel.
"Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el."
Az élet egy szörnyű igazságtalan egy valami. Most nektek mázlitok van, nekünk pechünk van. Ez van, erről nem tehetsz, erről a cuki kormányunk tehet, aki azokat szívatja, akik teljhatalmat adtak a kezébe. Lehet, hogy amúgy meg tényleg szar az élet Szerbiában, szóval lehet, tényleg összességében ti jártatok rosszabbul. Emiatt téged, személyesen nincs jogom hibáztatni.
---
Azt mondom, hogy a legjobban azok jártak, akiket Ausztriába csatoltak le! Az ő helyükben minden szempontból szívesen lennék, és mosolyogva venném át a német nyelv használatát! Mert ott, Burgenlandban tényleg 100x jobb az élet, mint itt, minden szempontból!
"kovpet válasza:
Halkan azért megjegyezném, hogy bár szerintem sem teljesen jó így, de a Magyarországi magyaroknak is a harmada adózik csak."
Csak, hogy elgondolkodj és ne halj meg ostobán:
A "Magyarországi magyarok"(kisbetűvel írandó, mivel jelzős szerkezet!) mindegyike aki vásárol valamit vagy szolgáltatást vesz igénybe, -FIZET ADÓT!
Gondolj csak az ÁFA-ra!
Nem csak az SZJA adó, sőt annak az éves bevétele kevesebb mint az ÁFA!
Nyugi, nem halok meg ostobán és cégvezetőként van némi rálátásom az adózási rendszerre is.
A Magyarországi-t meg simán elkúrtam, eredetileg külön mondatnak indult, csak aztán... :)
BTW helyesírás: a zárójeled elé szóköz, a "mindegyike" után vessző, a fizet adót előtt minek a mínusz? Ja, és ÁFÁ-ra. Olvasgass itt kicsit, látsz majd nagy csodát helyesírásilag... Felesleges egy elütött karakterrel cukkolni az embert (akkor is, ha tényleg hiba).
Érdemben: arra utaltam, hogy ami adót el lehet sikkasztani, azt a nagyobbik rész el is sikkasztja.
Ismét bebizonyosodott, hogy egy cégvezetői poszttal nem jár együtt az intelligencia!
Sajnálatra méltó az a cég, ahol a vezető egy gondolatjelet számtani mínusz jelnek értelmez olyan szövegkörnyezetben, ahol nincs említve matematika, vagy számtan.
Ha nem értetted meg, hogy a válaszommal arra a téves megállapításodra reagáltam, hogy " a Magyarországi magyaroknak is a harmada adózik csak.", akkor ez ismét a te műveltségedet kérdőjelezi meg!
Az pedig, hogy ki mennyi adót sikkaszt el, az nem tartozott a kérdés témakörébe. Igaz, elterelésre nagyon jó.
Az intelligencia szót nem kellene a szádra venni, mikor te jöttél ide ostobázva meg egy elütésen kötekedve.
Az ÁFA meg szuper érv, de az azért is ilyen magas, mert a nagyja semmi mást nem fizet. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor sajnállak.
Gondolatjel egy vessző után, mondat közben, feleslegesen? Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!