Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha nem használjuk ki a magyar...

Ha nem használjuk ki a magyar igazolványba a 4 utazást akkor az a következő évre átmegy?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 20:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

" én csak kihasználom amit tudok..."

No, ezért mondjuk mi, hogy: -takarodj!

2013. aug. 8. 21:40
 12/19 kovpet ***** válasza:

Halkan azért megjegyezném, hogy bár szerintem sem teljesen jó így, de a Magyarországi magyaroknak is a harmada adózik csak.

Kár bántani a srácot, rajta nem múlik semmi. Így is sok a feszültség, kár feleslegesen gerjeszteni azt.

Ráadásul ő tényleg csak él egy lehetőséggel.

"Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el."

2013. aug. 8. 21:54
 13/19 A kérdező kommentje:
utolsó: így van. és kössz.:)
2013. aug. 8. 22:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Az élet egy szörnyű igazságtalan egy valami. Most nektek mázlitok van, nekünk pechünk van. Ez van, erről nem tehetsz, erről a cuki kormányunk tehet, aki azokat szívatja, akik teljhatalmat adtak a kezébe. Lehet, hogy amúgy meg tényleg szar az élet Szerbiában, szóval lehet, tényleg összességében ti jártatok rosszabbul. Emiatt téged, személyesen nincs jogom hibáztatni.

---

Azt mondom, hogy a legjobban azok jártak, akiket Ausztriába csatoltak le! Az ő helyükben minden szempontból szívesen lennék, és mosolyogva venném át a német nyelv használatát! Mert ott, Burgenlandban tényleg 100x jobb az élet, mint itt, minden szempontból!

2013. aug. 9. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:

"kovpet válasza:

Halkan azért megjegyezném, hogy bár szerintem sem teljesen jó így, de a Magyarországi magyaroknak is a harmada adózik csak."

Csak, hogy elgondolkodj és ne halj meg ostobán:

A "Magyarországi magyarok"(kisbetűvel írandó, mivel jelzős szerkezet!) mindegyike aki vásárol valamit vagy szolgáltatást vesz igénybe, -FIZET ADÓT!

Gondolj csak az ÁFA-ra!

Nem csak az SZJA adó, sőt annak az éves bevétele kevesebb mint az ÁFA!

2013. aug. 9. 11:51
 16/19 kovpet ***** válasza:

Nyugi, nem halok meg ostobán és cégvezetőként van némi rálátásom az adózási rendszerre is.

A Magyarországi-t meg simán elkúrtam, eredetileg külön mondatnak indult, csak aztán... :)

BTW helyesírás: a zárójeled elé szóköz, a "mindegyike" után vessző, a fizet adót előtt minek a mínusz? Ja, és ÁFÁ-ra. Olvasgass itt kicsit, látsz majd nagy csodát helyesírásilag... Felesleges egy elütött karakterrel cukkolni az embert (akkor is, ha tényleg hiba).

Érdemben: arra utaltam, hogy ami adót el lehet sikkasztani, azt a nagyobbik rész el is sikkasztja.

2013. aug. 9. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Ismét bebizonyosodott, hogy egy cégvezetői poszttal nem jár együtt az intelligencia!

Sajnálatra méltó az a cég, ahol a vezető egy gondolatjelet számtani mínusz jelnek értelmez olyan szövegkörnyezetben, ahol nincs említve matematika, vagy számtan.

Ha nem értetted meg, hogy a válaszommal arra a téves megállapításodra reagáltam, hogy " a Magyarországi magyaroknak is a harmada adózik csak.", akkor ez ismét a te műveltségedet kérdőjelezi meg!

Az pedig, hogy ki mennyi adót sikkaszt el, az nem tartozott a kérdés témakörébe. Igaz, elterelésre nagyon jó.

2013. aug. 9. 14:48
 18/19 kovpet ***** válasza:

Az intelligencia szót nem kellene a szádra venni, mikor te jöttél ide ostobázva meg egy elütésen kötekedve.

Az ÁFA meg szuper érv, de az azért is ilyen magas, mert a nagyja semmi mást nem fizet. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor sajnállak.

Gondolatjel egy vessző után, mondat közben, feleslegesen? Ugyan már...

2013. aug. 9. 15:19
 19/19 fa : csont válasza:
60%
a helyes válasz NEM
2013. aug. 10. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!