Ha nem használjuk ki a magyar igazolványba a 4 utazást akkor az a következő évre átmegy?
" mi is ugyan olyan magyarok vagyunk mint ti csak mi egy másik országba élünk ugy kb ennyi."
Na itt vagy tévedésben! Nekünk nem jár annyiféle kedvezmény, mint nektek az általunk megtermelt pénzből!
"mi is ugyan olyan magyarok vagyunk mint ti"
Jajaja, csak ti egyenlőbbek vagytok az egyenlőek között...
Nem tudom mikor vezetik már be, hogy aki állampolgár akar lenni, az éljen itt, dolgozzon itt, ADÓZZON ide, költse itt a pénzét.
Főleg most már szavazati jogotok is van... Én mikor szavazhatok Romániában? Kb ugyanannyi közöm van hozzá...
Ezzel még mindig az a baj, hogy nekünk magyar állampolgároknak nem jár alanyi jogon az a sok kedvezmény, ami nektek, egy másik ország állampolgáraként.
Ha itt már minden magyarnak járna alanyi jogon évi X db ingyen utazás, akkor lehetne esetleg elgondolkodni azon, hogy más országok polgárainak is adjunk kedvezményt.
De amíg ez fordítva van, nekem is a zsebemben nyílik a bicska, és nem repesek, hogy te szerbként ingyen utazol, én meg magyarként csengetem a teljes árú jegyet.
Ja, meg ilyen apróságok. Be akartam iratkozni a Széchenyi Könyvtárba. Néztem az árakat, sok kategória van, nekem 6500 Ft-ba kerülne. De mit látok lentebb? Ezzel a szar igazolvánnyal ingyenes...
Köpni nyelni nem tudtam!
Ez szerinted rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!