Busszal megyek Budapestre, az M3-as bevezetőn kell leszállnom. Honnan fogom látni, tudni, hogy hol kell pontosan leszállnom? Valaki aki jártas erre, segítene eligazodni?
Voltam már busszal Pesten, és tudom, hogyha nincs leszálló, akkor nem áll meg a busz, csak bent a Stadionoknál. Nekem viszont a M3 bevezetőnél kell leszállnom, egész pontosan a Kacsóh Pongrác utcában.
Nagyon ritkán járok Pestre, akkor is inkább autóval, így nem igazán tudom, hogy pontosan hol van ez a megálló.
Az M3-as bevezetőn van egy benzinkút, azt hiszem OMV, meg ott van valahol az BVSC uszoda is. A Kacsóh Pongrác utcai megálló a benzinkút után, beljebb van, ugye? Mert akkor ha a benzinkútnál megnyomom a leszállógombot, elvileg a Kacsóh Pongrác utcába megáll a busz, ugye? :D
Az ötlet nem rossz, de ha van közben megálló, akkor gáz van.
Szerintem amikor beértek a bevezetőre menj oda a sofőrhöz és kérdezd meg tőle. Ő is inkább fog örülni annak, hogy a megadott állomáson rak le, mintha feleslegesen nyomkodod a leszállásjelzőt, de mégsem szállsz le...
A BVSC-nél áll meg a busz! (ott van a Kacsóh Pongrác utca)
Egy felüljáró alatt átmegy a busz és már ott is a BVSC.
A felüljáró előtt van egy kereszteződés azelőtt meg van egy nagy autó kereskedés.
A benzinkútnál megnyomhatod a gombot.
A Kacsóh Pongrác út párhuzamos az M3 bevezetővel, és a Hungária körúttól a Rákospatak utcáig tart. Viszont az M3-ason nem sok helyen lehet átkelni gyalogosan: Van felüljáró a Rákospataknál, és a Kassai térnél is át lehet menni.
Jó lenne tudni, hogy pontosan melyik részére készülsz a Kacsóh Pongrác útnak.
Nem tudom segít-e, ha valamelyik "utcakereső" térképet lekéred és talán tudsz rajta kicsit tájékozódni. Ez csak egy ötlet. (Én is bajban szoktam lenni, ha busszal megyek valami ismeretlen városba, Pesten meg kész káosz eligazodni!)
Hű, köszönöm ezt a sok hasznos és gyors választ! :)
Akkor megkérdezem majd a sofőrt, meg a benzinkút környékén megnyomom a gombot, hogy tuti megálljon a busz. Azt néztem én is a menetrendnél, hogy Pesten 3 helyen áll meg, a Szerencs utcában, a Kacsóh Pongrác úton és bent a Stadionoknál, szóval csak nem tévedek el. Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!