Minden Intercityn van wifi?
pontosabban a Bp-Szolnok-Nyh vonalon közlekedők érdekelnének
mert ha nincs, akkor nem költök ilyen luxusdolgokra
Nincs mindegyiken,azon a vonalon óránként/félóránként mennek az IC-k és nagyon kevés amelyiken van.
Pontosabban amelyiken van az a nyugatiból 14.23-kor induló VÉRCSE IC ,vissza pedig a DÉLIBÁB és a RÓZSA IC-ken van.
Ja,még van a BIHAR IC-N is,de az nem megy el Nyíregyházáig,hanem Püspökladánynál elkanyarodik Nagyvárad felé.
Van pár amelyiken nincs wifi, de ez lutri mert van amelyiket látja a telefonod vagy laptopod vagy bármi ami fogja de megint más téma hogy csak a szervert látja-e vagy működik is rajta a net.
Én ugyanezen utaztam már csak Szolnokig mentem, és mivel ez gyorsabb volt így ezzel mentem, akkor hallottam hogy van rajta wifi így bekapcsoltam a laptopomat de net nem működött már rajta csak a szerver mármint a router kapcsolat volt meg.
Visszafele meg volt wifi tudtam is netezni igaz nem volt valami gyors még 1 megás sem volt de emailre, facebookra tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!