Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV-nál lehet valami "igazol...

A MÁV-nál lehet valami "igazolást" kérni, hogy a sztrájk miatt nem értem be időben a suliba?

Figyelt kérdés
Ugye most sztrájkol a MÁV és így biztos, hogy késni fogok, de a késésemet kéne igazolni valahogy...Vagy csak mondjam, hogy a sztrájk miatt késtem?
2009. okt. 19. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, adnak. Elvileg a forgalmi irodában adják ki, de lehet, hogy kapsz a jegyárustól.
2009. okt. 19. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Simán mondhatod. Elvégre vasárnap óta ez megy a hírekben.
2009. okt. 19. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, a vonat minden állomásán ki kell, hogy adják. Én is kaptam már régebben is, még vonatkésésért is.

De azt hallottam, hogy már nincs sztrájk...

2009. okt. 19. 20:46
 4/6 anonim válasza:
Reggel 9 órától nincs...
2009. okt. 19. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha normálisak a tanárok, akkor nem kérnek igazolást, mert tudhatják, hogy sztrájk van.
2009. okt. 19. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

15 perc késés után a forgalmi irodában kötelesek adni...

A sztrájkot az osztályfőnöknek vagy munkahelynek jelezni kell, amire törvények vonatkoznak, ilyenkor akár iskola vagy munkaszüneti nap(ok) is elrendelhetőek.

2009. okt. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!