Ti engednétek a nőknek tömegközlekedési eszközt vezetni?
Nem nagyon érdemes vitába szállni egy szélsőségesen elvakult emberrel.
A statisztika azt mutatja, hogy a nők jobban vezetnek, s számukhoz arányítva is kevesebb balesetet okoznak.
Sokszor utaztam olyan buszon amit nő vezetett. Legelőbb úgy 30 éve. Soha semmi olyant nem tapasztaltam, ami miatt megkérdőjeleztem volna alkalmasságukat. Férfiaknál sokkal több alkalommal. Pl. a zebránál megállás nem erősségük, viszont a szabályosan közlekedő gyalogosra gyakran rádudálnak.
Régen azért nem volt női buszvezető, mert a benzinmotoros Ikaruszokon olyan vibráció volt, amely károsan hatott a szülőképességükre. A szervó nélküli kormány, s a kézi váltókar használatához is férfi erő kellett.
Amikor megjelentek a szervós dízeles buszok, automata váltóval, a nők is felbukkantak a volán mögött.
Egyszer-kétszer <---------- az ügye nem túl sok
láttam <-------- akkor annyira nem vezetettek rosszul. Halálfélelmemben én be szoktam csukni a szemem
női buszsofőrt,hát olyan iszonyatosan rosszul vezettek,hogy csak na.
Kb. 7 milliárdan vagyunk.
Egyszer láttam a egy fogatlan, púpos, lógó mellű nőt.
El kellene a nőket tiltani a szextől, mert még elszaporodnak. Jól beszélek?
Hát, kb. a logikád szerint jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!