Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti engednétek a nőknek tömegkö...

Ti engednétek a nőknek tömegközlekedési eszközt vezetni?

Figyelt kérdés
Én rohadtul NEM!
2013. júl. 1. 19:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Nos, a baleseti statisztikák alapján a nők jóval biztonságosabban vezetnek, mint a férfiak, így mindenképp van helyük a tömegközlekedési járművezetők sorában is.
2013. júl. 1. 22:24
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Gyökér hozzáállás hogy a nemhez kötöd a busz vezetését. Az hogy valaki alkalmas vagy sem az eldől a vizsgán. Láttam én már szarul vezető férfi sofőrt is. Mondanám hogy hidd el nekem hogy így van de hiába fárasztanám magam, mivel akárcsak a lovak te is csak egy irányba látsz.
2013. júl. 1. 22:27
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem nagyon érdemes vitába szállni egy szélsőségesen elvakult emberrel.

A statisztika azt mutatja, hogy a nők jobban vezetnek, s számukhoz arányítva is kevesebb balesetet okoznak.

Sokszor utaztam olyan buszon amit nő vezetett. Legelőbb úgy 30 éve. Soha semmi olyant nem tapasztaltam, ami miatt megkérdőjeleztem volna alkalmasságukat. Férfiaknál sokkal több alkalommal. Pl. a zebránál megállás nem erősségük, viszont a szabályosan közlekedő gyalogosra gyakran rádudálnak.

Régen azért nem volt női buszvezető, mert a benzinmotoros Ikaruszokon olyan vibráció volt, amely károsan hatott a szülőképességükre. A szervó nélküli kormány, s a kézi váltókar használatához is férfi erő kellett.

Amikor megjelentek a szervós dízeles buszok, automata váltóval, a nők is felbukkantak a volán mögött.

2013. júl. 1. 22:30
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer-kétszer <---------- az ügye nem túl sok

láttam <-------- akkor annyira nem vezetettek rosszul. Halálfélelmemben én be szoktam csukni a szemem

női buszsofőrt,hát olyan iszonyatosan rosszul vezettek,hogy csak na.

Kb. 7 milliárdan vagyunk.

Egyszer láttam a egy fogatlan, púpos, lógó mellű nőt.

El kellene a nőket tiltani a szextől, mert még elszaporodnak. Jól beszélek?

Hát, kb. a logikád szerint jól.

2013. júl. 1. 22:38
 15/25 A kérdező kommentje:
Nincsen bajom a nőkkel,csak ne vezessenek buszt. Ennyi.
2013. júl. 2. 11:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Láttál egy női buszvezetőt, aki nem jól vezetett. Hát gratulálok neked, hogy ebből általánosítasz. Több ilyen idióta soviniszta van az utcán, mint amennyi rossz női sofőr, úgyhogy levonhatod a következtetést.
2013. júl. 2. 11:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére ezt nem te döntöd el.
2013. júl. 2. 11:47
 18/25 A kérdező kommentje:
Ne mondjátok már,hogy emiatt hímsoviniszta vagyok :D Ez kezd egyre viccesebb lenni.
2013. júl. 2. 12:03
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit se vagy előítéletes...
2013. júl. 2. 12:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem idióta vagy a megnyilvánulásaid alapján. (És most éltem a szabad vélemény nyilvánítás jogával).
2013. júl. 2. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!