Vihetek magammal íjat tömegközlekedési eszközre?
Figyelt kérdés
Nem felajzott állapotban és tokban.2013. ápr. 4. 18:18
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok benne egészen biztos, de szerintem simán.
Nem fegyvertartási engedélyköteles lőfegyverekre (pl. airsoft - nekem ezzel van tapasztalatom) a következő vonatkozik: Közterületen zárt táskában, tokban, szétszerelt, nem tűzkész állapotban, lőszerétől elkülönítve szállítható. Ezeket betartva szerintem nem lehet belőle gondod.
3/5 anonim válasza:
Üzletszabályzatot olvasd el, abban benne van, hogy mit szabad és mit nem.
4/5 anonim válasza:
Lealjzva, zokniban nyugodtan. Úgy nem szólhatnak érte.
Nyílvesszők problémásabbak lehetnek, szóval lehet nem ártana azokat is becsomagolni(de nem ismerek olyan íjászt akinek szóltak volna érte)
Mondjuk egy csigás íjnál ez problémásabb. Azt jól be kell csomagolni hogy ne lássa senki :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!