Ti engednétek a nőknek tömegközlekedési eszközt vezetni?
A véleménykifejtéshez is jogom van.
Egyszer-kétszer láttam női buszsofőrt,hát olyan iszonyatosan rosszul vezettek,hogy csak na. Autót sem tudnak a legtöbben,nem hogy egy buszt. Ha nő vezeti a buszt,akkor megvárom a következőt. Villamost sajnos nem tudom,mert addig várhatnék,hogy gyalog is hazaértem volna,mire egy férfi vezetőt meglátok. Szánalom.
Most meg már MOZDONYT is vezethetnek. Hova fajul a világ?
Én sem leszek kozmetikus meg titkárnő,sem nővér. Vannak tipikus férfi és női munkák is. Tiszteletben kéne tartani.
Kedves Kérdező! Persze, hogy nyilváníthatsz véleményt, de ettől függetlenül nem lenne baj, ha orvoshoz is járnál!
Itt a svédeknél rengeteg női buszsofőr van, abszolút semmi kivetni valót nem látok ebben.
Te csak itt fröcsögsz leginkább, és próbálsz ellenséges hangulatot szítani a nők ellen.
A javaslatom a következő: ha téged ennyire zavarnak a nők, és ezzel nem tudsz megbarátkozni, akkor vegyél magadnak egy darab kötelet, a többit meg majd kitalálod. Az lesz az igazi férfimunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!