A barátnőmnek 90%-os jegye van?
Figyelt kérdés
90%-os jegye van és vihet kisérőt de az a kisérő lehet a legjobb barátnője is , vagy meg van adva h ki lehet kisérő, mert vehet kisérő jegyet nekem is azt tudom de h az ellenőr nem büntet ezért?? vagy én is lehetek kisérő?? vagy csak szülő.rokon?? és nem egy vele kb egykorú?
a válszt előre is köszönöm :)
2013. jún. 30. 21:22
2/6 anonim válasza:
Bárki lehet kísérő, de kedvezménnyel csak azonos úton utazhatnak. A kísérő nem szállhat le előbb, vagy nem utazhat tovább 90%-kal mint a kísért személy.
3/6 anonim válasza:
+ Ha BP-iek vagytok ha minden igaz BKV-n ingyen utazhattok, legalábbis nekünk haverral úgy volt, neki votl 90 re jogosító igazolványa, és a BKV-n emaitt mindketten ingyen utazhattunk.
4/6 anonim válasza:
Helyközin 90% a kedvezmény, kísérő bárki lehet. Helyi járatokon az országban mindenütt ingyenes az utazás.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem.Tehát nem kell semmilyen jogosultság arra h kisérője lehetek?
2013. júl. 3. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!