Debreceniek! Elmondanátok, hogyan jutok el ide?
Hogyan, melyik busszal jutok el átszállás nélkül a Kenézy kórházba?
Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium, illetve az Agrártudományi Centrum van közel, mint indulási megállóhely.
Kisbabával kell mennem, és nemrég költöztünk a városba.
Néztem a DKV honlapját, de egyszerűen nem igazodok el a buszjáratokon. Nem ismerem a várost.
Aki segít, annak nagyon megköszönöm!
Szia!
Legegyszerűbben úgy tudsz eljutni,ha az Agrár Centumnál felszállsz egy 34/35/36-os buszra,bármelyk jó,és a Pesti utcai megállónál leszáll.Vagyis innestől a 4. megállóban.
Közvetlen nincs oda ,innen járat,de ha itt leszállsz akkor ott csak egyenesen kell menned az utcába,és olyan 100 m és ott a Kenézy.De ha leszállsz itt a buszról,és megkérdezel valakit,hogy hogy jutsz oda,egyből megmondják!
Sok sikert! :)
Hú, köszönöm szépen! :)
Azt hittem, már senki nem fog válaszolni. Nagyon köszönöm, hogy segítettél, aranyos vagy!
Meg is nézem, mikor indulnak ezek a buszok.
Még egyszer köszi, és további szép napot neked!
Nagyon szivesen! :)
Mennyi idős a kisbabád?Honnan költöztetek ide?
Te hány éves vagy?Én is babával vagyok jelenleg itthon.
Ha elakadnál,kérdezz bátran!! :)
A nemrég igazából már másfél éve volt. Tudom, ez már nem a "nemrég" kategória. Csak én még mindig nem igazán ismerem ki magam a városban. A környékünkön sokat sétálunk, de a város egyéb részein nem vagyok járatos (a belvároson kívül), busszal meg végképp ritkán járok.
Egyébként a babám 7 hónapos (kislány), én pedig 27 éves leszek idén.
Te hány éves vagy? Mennyi idős a babád? Merre laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!