Mikortól kell fizetni a nyugdíjasoknak is a vonaton vagy a gyorsvonaton?
Figyelt kérdés
VONAT GYORSVONAT2013. jún. 23. 10:36
11/15 anonim válasza:
Gyalogoljak 270 km-et? :D Vagy mégis hogy gondolod? :D
12/15 anonim válasza:
Nem a MÁV-ot te szerencsétlen, hanem az ingyen utazást.....
13/15 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: soha. Ki van nyalva a seggük, és ezzel is visszaélnek.
És hogy én is megosszak egy sztorit: egy bácsika Karcagról Nyíregyházára ment el hajnalban csak azért, mert 10 forinttal olcsóbb a répa kilója(!!!). Fél hét környékén lehetett ott a vonat. Rajtam meg persze ilyenkor hiába van fejhallgató, nem érdekelte, beszélt tovább, az nem zavarta, hogy én egyetemre mentem és fél ötkor keltem ezért. De nem baj, ez már off.
Különben nem tudom, ki írta már, hogy 20-30 ezreket kapnak, és végképp nem tudom, hogy olvasott ilyet. A minimum kb. 80 ezernél kezdődik, de az átlag inkább valóban 100 ezer környéke. Magyarán többet keres, mint aki valóban dolgozik.
14/15 anonim válasza:
ez így van...nekem semmi bajom nincs azzal, ki hova utazik, de tény, hogy nem azért utazik 200 km-t a nyugdíjas, mert annyi dolga van...vannak kivételes esetek, pl ha család messze lakik, de őket nem heti 2-3szori alkalommal látogatnák...de én miért nem zsörtölődök? ők is ledolgoztak egy életet, tökmind1, hogy most mennyi a juttatásuk, ti is lesztek nyugdíjasok, és akkor majd nektek is milyen jó lenne az ingyen utazás...na de mind1...egyébként majd választások után...előtte semmiképp, mert a végén még a nyugdíjasok is elállnak a csodás kormányunk mellől.
15/15 anonim válasza:
már bevezették egyes vonatokra a pótjegyet, azokra már most meg kell vennuük a nyugdíjasoknak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!