Szerintetek sikerülhet?
Figyelt kérdés
Már vége a Kressz tanfolyamnak. 2 hét múlva vizsga. De a legtöbb pont amit eddig összegyűjtöttem 63 pont a gyakorló programon. Hol 56.. hol 60 hol 63. Dolgozom is és közben minden szabadidőm erre szánom. De még sem akar több pontom lenni. Mi tévő legyek? Nagyon parázom.2013. jún. 20. 22:21
1/5 anonim válasza:
Naponta hány tesztet csinálsz?
Ha oda is figyelsz és nincsenek felfogásbeli gondjaid akkor 2 hét, napi 2-3 teszt elég kellene hogy legyen.
(én anno egy hetet se gyakoroltam, napi 2-3 teszt meg összesen 2x kérdéscsoport alapján mindent. Mellette nem tanultam rá semmit)
2/5 A kérdező kommentje:
Gyaaah. Én nagyon sokat. Kivéve amikor dolgozom, mert akkor alig van erőm. Csak mindig új kérdésekkel van tele amikkel még nem találkoztam.
2013. jún. 21. 07:44
3/5 anonim válasza:
Elég sok kérdés van, de ha figyelsz akkor meg kellene tudnod jegyezni őket. Eleinte(mondjuk az első héten) csináld magyarázó módba és próbálj meg mindent memorizálni. Aztán Mehet vizsgaszigorúba. Meg mellette kérdéscsoportonként is nézd át az összeset párszor.
4/5 MrPifta válasza:
Mennyiből kell elérni mennyit?
Én anno még ki is nevettem pár kérdést "Szabad-e kerékpárral közlekedni autópályán?" Persze, hogyne
5/5 anonim válasza:
így van, én egyszer buktam, konkrétan sokan voltunk, ezért kb 2x1 órát gyakoroltam gépen, az meg nem jutott eszembe, hogy itthonra megszerezhetném. másodjára 73 pontosra sikerült a 75-ből. nem szabad túlgyakorolni sem, magoltam, de azért megfontolt voltam vizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!