Vehetek így nyáron diákbérletet?
A nyáron megyek diákmunkázni, de ahonnan bejárnék és ahová, az a táv nem a lakóhelyem és az iskolám között van. Nyáron is ennyire komolyan veszik ezt a bérlet témát? Vagy nem büntetnek meg, ha mondom, hogy diákmunka kapcsán vettem a diákbérletet.
Egyszerűbben: lakok A helyen és B helyre járok suliba. Itt egyértelmű, hogy meg tudom venni a bérletet. De én a nyáron C helyről járnék D helyre, köze sincs a lakhelyemhez és a sulihoz, egy ismerősnél laknék, és dolgozni járnék. Tavaly is érvényben volt már nyáron is ez a szabály, akkor is mentem így, de nem szóltak, pedig látták a diákomat is, hogy közöm sincs ahhoz a részhez ahová a bérletet vettem. Félek, hogy most megbüntetnének, pedig csak diákmunka kapcsán fogok oda járni.
Mellesleg ez a hely Pest környékén van.
"Vagy nem büntetnek meg, ha mondom, hogy diákmunka kapcsán vettem a diákbérletet. "
A kutyát nem érdekli. Nyáron is ugyanúgy vehetsz csak bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!