Mennyit keres egy buszsofor?
Figyelt kérdés
Elsosorban az MVK Zrt, vagy Borsod Volan-nal erdekelne, de a tobbi tarsasagtol is irhattok, gondolom jo viszonyitasi alap. Ha nem szeretnetek nyilvanosan, privatban is jo lesz! Fontos lenne tudnom. Legyszives csak olyanok irjanak akik tenyleg soforok! Koszonom!2013. jún. 11. 18:20
1/8 anonim válasza:
Én sofőr vagyok, de nem buszt vezetek. Úgy hallottam a Borsodnál nettó 100-110 körül, viszont az MVK valamivel jobban fizet.
2/8 anonim válasza:
... és mág ahányszor nem ad jegyet, és bemondja a fél viteldíjat. Így mindenki jól jár, csak a Volán meg az állam nem. Ebben a játékban mindenki benne van, az ellenőrök, és az ellenőrök ellenőrei is.
Ismerősöm megpróbált belepiszkálni ebbe a gépezetbe utasként, hát nagyon csúnyán megfenyegették...
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Koszi a valaszt!
2013. jún. 12. 16:35
4/8 anonim válasza:
Nekem nem kell megköszönni, én a tényeket írtam le, mindenki gondol amit akar, még tény marad. Egy buszsofőr annyit keres, amennyit nem szégyell összehazudni.
Egy Pest megyei kis faluban aki a Volánnál dolgozott, annakl nagyon hamar háza, jó autója lett...
5/8 A kérdező kommentje:
Nem is neked szolt! Mivel kerdes a fizetesukre vonatkozik, nem arra hogy ki hogy lop vagy nem lop.
2013. jún. 12. 22:13
6/8 anonim válasza:
Transman 160 ezer szoló kocsin, 190 ezer csuklóson... BKV 140-160 ezer
7/8 anonim válasza:
Utolsó,a Transmannál az a 160-190 ezer inkább bruttó,mint nettó.
8/8 anonim válasza:
Transman 170 netto , Volán többet ad ennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!