Ez hol megengedett? Mit keres több tócsa hányás a pesti buszokon?
Panaszt tenni?
Nem trollkodok, hanem ezt le kell fényképezni és beküldeni a BKV-figyelőnek - kb. mint így:
Második - erről én is todok, ott csak kiírják a gondot, de nem nagyon tesznek semmit. Amúgy szép fotó, de én sokkal szebbet láttam! És még azt hittem egyedi eset...
Harmadik - én sem vagyok Pesti, és zavar hogy ilyen fertőzésveszélyes és a közízlást sértő undormánnyal van tele a busz. Miért ilyen kultúrálatlan a magyar nép? :O
Megoldás:
Magas szárú bakancs
Vagy esetleg gumicsizma :D
Haza érve meg kerti csapnál lecsapatod a cuccot a talpáról.
(bakancsal jártam úgy hogy beleléptem egy nagyobbacska adagba. Otthon még az udvaron lemostam a nagyját azt jóvanaz.)
Yah és nem pesti vagyok. És nem is Pesten történt az eset.
1. nincs kerti csapom.
2. nem akarok belelépni.
3. te a saját udvaradra mosod más hányását?
4. hol ha nem Pesten?
B.A.Z. megye.
Mire hazaérek a buszmegállótól azért nem sok marad belőle. Azt a maradékot meg igen, saját udvarra. Onnan egy rácson át meg szépen szivárog be a talajba a hígabbja. A sűrű meg majdlebomlik.
De volt már hogy esős időben léptem gyanús dologba. Átgázoltam 4-5 pocsolyán és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!