Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezért felelősségre vonják a...

Ezért felelősségre vonják a buszsofőrt vagy lesz valami következménye?

Figyelt kérdés
Ma túl sokan voltak a buszon, tehát pont annyi létszám, amennyi a megengedett, az út 50 km volt, egy gyökér autós előzött, nem vette észre a másik autóst szemből és bevágott a busz elé, a sofőr persze figyelt, de szóltam neki, rálépett a fékre, mivel előtte volt egy autós és be kellett engednie az előző autót, és egy álló utas elesett és kificamodott a bokája az eséstől. A sofőr persze elnézést kért az utasoktól, de nem az ő hibája volt.Beláthatatlan kanyarban volt az előzés.
2013. jún. 5. 18:50
 1/9 A kérdező kommentje:
csak érdekel, mert ő szerintem a legjobb sofőr, inkább késik, de sebességet nem lép túl, ha veszélyesnek ítéli a kanyart, inkább lassít, biztonságosan vezet
2013. jún. 5. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

indokoltan fékezett, szóval inkább essen el egy ember és ficamodjon ki a bokája, minthogy menjen bele a kocsiba, és akkor biztos nem egy ember sérül.

az utasnak meg kapaszkodni kapaszkodni ha áll, mert én is láttam már kis fiatal srácot zakózni, ő a telefonját nyomkodta, busz fékezett egy nagyot, srác meg mint a dominó úgy borult, de felkelt, semmi baja nem lett.

2013. jún. 5. 19:04
 3/9 A kérdező kommentje:
a buszsofőr nagyon megijedt, hogy egy utasa megsérült a fékezés miatt
2013. jún. 5. 19:12
 4/9 A kérdező kommentje:
én elől álltam a sofőrnél, de kapaszkodni nem tudtam vagyis, csak éppenhogy, a sofőr megfogott, nehogy a fékezésnél nekimenjek az ablaknak
2013. jún. 5. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen egy személyi sérüléssel járó baleset volt, amit a szabálytalanul előző autós okozott. Van rendőrségi jegyzőkönyv? (Kellene lennie.) Mit tudtok az autósról? Ő viseli ugyanis a felelősséget.
2013. jún. 5. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
A sofőr nem hibázott! A buszon lehet állva utazni... Fékezni kellett, hogy elkerülje a balesetet.... Az előző a hunyó.
2013. jún. 5. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
A sofőrt hibáztatja bárki is? Az emiatt sérült utas? Mert ha igen, az baromság ám... Ilyenkor az autós hibája az egész. Már az, hogy beláthatatlan kanyarban előzött. Gondolom volt záróvonal, már az egy szabálysértés. Az autós pedig idióta volt, valószínűleg nem lesz hosszú életű, ha ilyeneket csinál.
2013. jún. 6. 03:25
 8/9 A kérdező kommentje:
az utas először tiszta ideges lett, de mikor a sofőr a hirtelen fékezésnél elnézést kért akkor már az utas se hibáztatta
2013. jún. 6. 05:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor remélem tanúskodni fogsz neki,ha ebből bármilyen baja lenne....

Ha ilyet láttok,azonnal fel kell ajánlani a sofőrnek,hogy láttátok az esetet,és tanúskodtok a védelmében,ha kell...Ez a minimum!!

2013. jún. 7. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!