Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez ellen tehetek valamit?

Ez ellen tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Néhány héttel ez előtt egy BKV buszsofőrrel összevitáztam és kis híján verekedésbe torkolt a dolog.(én voltam az aki visszafogtam magam)

Erről aztán panaszlevelet írtam amelyben a sofőr véleményét is megismerhettem,ám összességében a BKK is nekem adott igazat.(mert igazam is volt)

Na de azóta rendkívül stresszelek mikor erre a járatra kell felszállnom,mert félek,hogy ez a sofőr lesz ugyan is már 2x is láttam, bár akkor szerencsére csak vártam valakit a megállóban és nem kellett felszállnom.

Egyszer viszont a tükörből láttam hogy nagyon néz engem mikor elsétáltam a megállóban, de egy idős nő megszólította a buszon így nem tudott tovább nézni, mert szó szerintem bámult engem a tükörből (az ajtókat már becsukta és nem az utasforgalmat figyelte)

Biztos vagyok benne ha felismer megint be fog szólni és ennek egy újabb konfliktus lesz a következménye.

Már elkezdtem csinálni a jogosítványt hogy ne kelljen BKV-n utaznom, de még legalább 3 hónapig ez fog menni.

Legszívesebben agyonverném ezt az embert de nem vagyok hülye és tudom,hogy közfeladatot ellátó személy így pedig max panaszokat tehetek ellene ami szart sem ér...mit tennétek a helyemben?

2013. máj. 26. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jah, és esetleg ha vele utazol, készíts valamilyen felvételt. azt aztán megpróbálhatja letagadni.
2013. máj. 27. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom, hogy ez hogy működik, de esetleg próbálj szerezni tanút az utasok közül. Engem felháborítana az eset annyira, hogy melléd álljak, talán lenne a buszon is valaki ilyen.
2013. máj. 28. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

"Bár nem tudom, hogy ez hogy működik, de esetleg próbálj szerezni tanút az utasok közül. Engem felháborítana az eset annyira, hogy melléd álljak, talán lenne a buszon is valaki ilyen"

Magyar emberek meg az összefogás? Sajnos ez nagyon ritkán fordul elő...

De úgy tűnik te épp kivétel vagy. Ami jó dolog, csak sajnos nagyon kevés ilyen ember van....

2013. máj. 28. 17:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Esetleg ha utazásközben ismét beszólna akkor zaklatással vagy egyéb címszóval tehetek is ellene rendőrségi feljelentést?(még ha bizonyítani nem is tudom)
2013. jún. 1. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!