Mindig összemászkálja valami a kocsit. Mit tehetek ez ellen?
Ez engem is érdekelne, én is mindig ezzel szívok. Egyszer nem tudom mit csinált a tetőmön, de valami nyálkás szar volt rajta, ami még a lakkot is megmarta.
Hallottam olyat, hogy harisnyából és kutyaszőrből csinálnak kis csomagokat, amiket elrejtenek az autóban, és a szah elriasztja az állatot, de nem tudom, hogy működik-e.
1.sajnos nincs kutyánk
2. szerintem is macska ha elkapom majd kiderül :)
3.kár hogy nincs ilyen minden kocsiba :D
4.nemtudom mind 2 szomszédunkba van kutya, de ezek szerint lesz@rja a őket.. ahogy a kocsit is..
5.Nem hiszem hogy vámpír mászkálja össze... vagy miért hasznos a foghagyma ?
Miért nem használsz ilyent?
Engem egyszer egy patkány halálra ijesztett, amikor 10 centire a lábamtól pofátlanul, fényes nappal besétált a fáskamrába. Azzal a lendülettel mentem is patkányfogóért. Ez pont olyan mint az egésrfogó, az a rugós lemezes csapkodós. És egy kis kolbásszal odakészítettem annak a dögnek.
Másnap látom össze van csapódva, de vazze fehér szőrrel tele. Hát nem bepofázta valamelyik dög!
Remélem vágod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!