Tehetek ez ellen valamit?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta sportolok (foci, futás) és azt veszem észre, hogy egyre kevesebbet bírok mert hamar kifáradok. Egy meccs végére már szinte halott vagyok. Tehetek valamit ellene? Ez a korom miatt lehet? 33 leszek.2013. máj. 16. 19:20
1/4 anonim válasza:
Talán a kor miatt van talán nem. Ez mindenkinél változó, egy német 86 éves néni versenyt fut még mindig!! :D Talán lazíts egy picit, ne fuss olyan gyorsan, kicsit lassabban, egyél sok zöldséget, gyümit. Nem hiszem hogy a korod miatt lenne, mert még nagyon fiatal vagy. De lehet hogy a szíved már annyira nem bírja, de ha sportoltál ezt kétlem, talán menj el orvoshoz :))
2/4 anonim válasza:
Basszus akkor bele kell húznom :D
Már kicsit ráncosodik a homlokom meg fedeztem fel 1-2 ősz hajszálat szóval már nem lepődnék meg ha a korom miatt lenne. Sportorvoshoz járok.
3/4 A kérdező kommentje:
Kettes a kérdező voltam :D
2013. máj. 16. 19:29
4/4 anonim válasza:
1. vagyok :D nem hiszem, ha sprotos alkat vagy sztem kb 50 éves korodban lehetne... Akkor kéne kicsit lassítonai, mondom a rekorodok könyvében egy német 86 éves néni még mindig versenyeket fut!! :DD és a 33 még rohadt fiatal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!