Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tehetek ez ellen?

Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hatalmas a péniszem:( 16 éves vagyok és 19,4 centis és marhára zavaró és csúfolnak is miatta. Már dühömben volt hogy csak utolsó pillanatban ettem le a kést.. Főleg ha meglátok gy szép lányt feláll és elrejteni sem tudom.. és beleverem mindig mindenbe és marha ciki.. segítsetek :(
2010. nov. 28. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
hát szentem más örülne hogy ekkora farka van...azért csúfolnak mert irigyek rád és inkább neked kéne csúfolni őket... ez ellen nem tudsz tenni semmit max plasztikai sebészet.. de szerintem fogsz te még örülni annak hogy ekkora farkad van :D
2010. nov. 28. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:

sok mindent nem tudsz tenni ellene

de te vagy a ritkább

a többségnek az a baj, hogy kicsi

még az akkora is mint a tied, mert akkor miért nem 25

nézd a jó oldalát

eléred a sajátod :D

2010. nov. 28. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

és miért csúfolnak? mert feláll? vagy látták már a többiek mereven?

mondd nekik, hogy legalább neked már nem kisfiús 5 centis kukikád van, mint nekik

2010. nov. 28. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:

nyugi öcskös késfeljetős:D

csajok megcsekoljak nem elrejteni kell hide le buknak rá szoszerint:D szval fel fejjel és büszkén hord amid van :D

:D

2010. nov. 28. 23:07
 5/5 anonim válasza:
Ne hogy kárt tegyél magadba! Viccelsz? Kitartás! Nemsokára örülni fogsz neki. Ha lesz barátnőd az illen kellemetlen helyzetek is megfognak szűnni
2010. dec. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!