Mi baj van? Mit tehetek ez ellen?
Nos a probléma következő régebb óta észre vettem önkielégítés után hogy a spermám darabos kocsonyás és sárga .De nem tudom miért ? Ma is hasonló volt csomó kis darabka és erős vizelési inger jött rám .Nem tudom mit tegyek ? Orvoshoz nem merek elmenni mert vhogy nem tundék odamenni és ezt az egészet elmondani .De régebb óta van ilyen vizeéli inger panaszok.
16/f
a vizelési inger panasz nem prosztata bajra utal???
Igenis menj el orvoshoz! Nem ciki elmondani neki, ez a dolga h segitsen! És a nőknek sem jobb a nődoki, főleg ha férfi:S és én pont ma megyek nődokihoz, mégsem érzem gáznak:)
Ezt nem szabad szégyellni! Addig menj, mig nincs nagy baj!!!!
és ezt mivel kezelik majd ? gyógyszer vagy vmi?
vagy hogy tudják meg mi a bajom ?vizelet minta?
Nyugodj meg!
Az a normális, ha sárgás, és darabos. Ez minden pasinál így van. Van egy bizonyos idő intervallum mire elfolyósodik.
Azoknak az embereknek akik pl babát szeretnének, és Andrológián vizsgálják a leadott spermát, ezt is nézik.
Attól darabos-zselés állagú, hogy megvédje a spermiumokat.
Maga a pisilést neked kell tudni gáz-e.
De ha orvosra kerülne a dolog 10000% hogy nem nevetne ki.
Bocs ha alpári vagyok, de normális a faszt!
A sárga az gennyre utal pláne ha fáj is, sztem prosztata gyulladásod van nagyon gyorsan menyj el urológiára mert ez már nem 1 kezdeti stádium,ne ijedj meg nem halsz bele csak menyj oda kapsz rá gyógyszert ,pár vizelet minta után gondolom és nincs is baj..Ezért van az orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!