Szegeden, mérnök informatikus szakon az első évben (helyileg) hol vannak az órák tartva?
Ennél azért kicsit pontosabb választ várnék.
Gondolom nem túl sok helyszínen zajlik az oktatás (azt alapul véve, hogy egyik ismerősöm (teljesen más szakon) mindössze 1 épületbe jár.
Ismerősöket hiába veszel alapul, mert pl. a gyógyszerészeknek van olyan félévük, amikor 4-5 épület között kell ingázni, plusz tesi.
Nem tudom, hogy a mérnökinfósoknak melyik termekben van órájuk, mert azt nem írtad le. Ha ezt tudod, akkor a fenti link elég kell, hogy legyen.
Ha meg te sem tudod a termeket, akkor nagyon messziről kell indulni, abban én nem tudok ennél többet segíteni:
Nem tudom, pont ez a kérdés.
Elviekben jövőre kezdek ott, ezért a kérdésemre elsősorban olyanok tudnának releváns választ adni, akik már elvégezték a Szegedi mérnökinformatikus szaknak legalább az első évét a közelmúltban. :)
Elsősorban a tömegközlekedés miatt érdekelne az, hogy merrefelé vannak az órák tartva.
Aradi Vértanúk Terén van az Irinyi épület, ott biztos, hogy lesz órád, nem is kevés (kb. az összes prog meg számelméletes tárgy).
Az Aradi Vértanúk Tere mellett van a Rerrich Béla Tér, itt van a Béke Épület, itt is előfordulhat, hogy lesz 1-2 előadásod a Kiss Árpád tanteremben.
Továbbá ugyanitt lennének a Bolyaiban is óráid (matek, meg talán fizikás tárgyak is?), de szerintem ezzel egy kis időt (pár évet?) várni kell, mert felújítás alatt van. Nem tudom, hogy hol vannak (lesznek) a matekos órák, én a Mars térre megyek vizsgázni holnap egy matekos kurzusból, elméletileg a matekos termek ott a 20-as szám alá költöztek be, a Dékáni Hivatal pedig a Kossuth Lajos Sugárút 42. alá.
TIK: a TIK-ben található termek (Alagsor, Kongresszusi Terem, Nagyelőadó) szerintem 70-80%-ban infós és GTK-s kurzusoknak adnak helyet, itt is lesznek óráid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!