Hogy van ez most akkor?
Figyelt kérdés
Debrecenböl akarok menni Szegedre és az elvira.hu-n láttam olyat ha innen IC-ve megyek akkor egy helyt kell átszálni,gondolom Cegléden,de nem láttam feltüntetve P az-az hogy pótjegyet kell vennem,akkor ez azt jelenti hogy Szegedtöl személy vonattal megyek tovább ezek szerint?2013. máj. 15. 10:41
1/5 anonim 

válasza:

Ceglédig gondolom IC-vel szeretnél menni (ár-érték arányban ez a legjobb). Ceglédtől választhatsz, hogy IC, vagy gyorsvonat (hajnalban vagy későeste van 1-2 személy is), itt az IC pót- és helyjegyköteles, a gyors pótjegyköteles.
2/5 A kérdező kommentje:
09:25 13:15 1 3:50 266 km Ft 4.905 Ft Helyjegy
Tehát P jegy nincs feltüntetve!
2013. máj. 15. 11:12
3/5 anonim 

válasza:

Genyó módon úgy csinálták meg, hogy minden negyedik pótjegyes gyors után megy egy pótjegy nélküli személy a Budapest-Szeged vonalon...
Szóval akár te azt az egyet kis is foghattad:)
4/5 anonim 

válasza:

Mi ezen a genyó mód?
Ez a menetrend nem arra készült, hogy pótjegyes lesz a gyorsvonat.
Arra meg nem lehet menetrendet szerkeszteni, hogy majd 2 hónap után álmodik valamit a kormány...
Példaképpen a 2014-es menetrend már egy hónapja 98%-ban készen van...
5/5 anonim 

válasza:

Nem az a genyó, aki megszerkesztette, hanem aki kitalálta, hogy a vonatok 80%-a legyen feláras, így értettem. Tényleg nem volt gyértelmű, elnézést:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!