Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valaki segítene?

Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Valaki segíteni? Először utaznék, repülőn, és Nürnbergből szeretnék hazarepülni, mondjuk siófok, vagy budapestre. Nemtudom hogy kell repülőjegyet foglalni. Már kerestem a googleben egy csomót, de mindenhol 300ezer feletti összegeket találtam. Ha valaki segítene, akkor azt nagyon megköszönném. Jövőhéten bármelyik nap tökéletes lenne.
2013. máj. 1. 10:04
 1/4 anonim válasza:
300 000 egy kicsit sok. Annyiért Amerikába utazhatsz. Air Berlin vagy RyanAir vagy EasyJet, de nem tudom hogy hol kerestél helyet, melyik L.társaságnál. De ha First Classon akarsz utazni akkor az drágább mint a turista osztály. Ha előre lefoglalod mondjuk 1 hónappal a helyet akkor olcsóbb. De ez nem biztos.
2013. máj. 1. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

itt kerestem, és turista osztályra gondoltam én is.

2013. máj. 1. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel közvetlen járat nincs Nürnbergből, túl sokat nem nyersz a repkedéssel. Vonattal müncheni átszàllással 10 óra az út, pár órát tudsz csak spórolni, ha kibohóckodod magad Memmingenbe, Berlinbe vagy Stuttgartba.
2013. máj. 1. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:
má szarok bele..vettem itt egy kocsit, és inkább azzal hazamegyek :D
2013. máj. 2. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!