A MÁV-nak mégis mik a tervei a gyorsvonati flottára?
az A 19-30, AB 39-30 és B 20-30 kocsik felújítása folyamatban van, és ha minden jól megy, az A 19-35 és B 20-35 kocsik is kapnak új üléshuzatot és falburkolatot. De utóbbiakkal (tehát az xx-35 kocsikkal) hosszabb távon már nem terveznek semmit. Ha elkészülnek az új IC-Plusz kocsik, akkor a mostani IC Ap, Bp és WRR kocsik gyors- és expresszvonatokba kerülnek le.
Amúgy ha érdekel a téma, szerintem kérdezősködj a MÁV-Vonatösszeállításnál, én is az ő Facebook oldalukról tudom az infók nagy részét, meg ott kép is van a felújított kocsikról
Cipőt a cipőboltból :) [link]
Ha a MÁV terveire vagy kíváncsi, talán kérdezd őket, nem? Itt legfeljebb anonim véleményeket fogsz olvasni.
Így igaz, a MÁV-Start tudna a legpontosabban válaszolni, de ne számíts arra, hogy túl részletesen ki fogják fejteni. Az ügyfélszolgálatot üzemeltető MÁV Direkt munkatársai nem értenek ennyire a vasúthoz, ők az átlag utasokat érdeklő ügyekben (menetrend, árak, ...) tudnak gyorsan válaszolni. Valószínűleg továbbküldik a levelet a MÁV-Start központba, ami alsó hangon két hónap, és ezután sem várható túl színvonalas válasz (a mondandójuk egy része üzleti titok, a többit meg úgy fogalmazzák meg, hogy gyakorlatilag semmi konkrétum nincs benne)
(#5 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!