Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Adott a havi budapest bérlet..

Az érvényességen akadtam fenn..az áll rajta, hogy érvényes a ....következő hónap kezdőnappal megegyező napon 02 óráig...

Magyarán ez azt jelenti, hogy az április 30.-ig érvényes bérletet csak ápr. 30. éjjel 2-ig használhatom??

Milyen baromság ez?!

2013. ápr. 1. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
A következő hónap ugyanolyan sorszámú napján 02 óráig. Tehát április 30-án megveszed, akkor május 30-án 02:00-ig használhatod. Szerintem semmi komplikáció nincs benne...
2013. ápr. 1. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy bírom mikor az emberek felháborodnak a saját maguk által generált idiótaságokon, aztán persze a rendszer a sz@r...
2013. ápr. 1. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha március 30-án vetted a bérleted, akkor az április 30-án hajnali 2 óráig érvényes. Korábban április 29-én 23:59-ig szólt az érvényesség, ám így sok, még 29-én megkezdett utazást nem lehetett befejezni e bérlettel.

Tehát nem baromság, hanem kedvezmény, még ha csupán két órányi is.

2013. ápr. 1. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!