A MÁV miért nem tudja tisztábban tartani a vécéket a vonaton?
Rossz a kérdés. Azt kellene kérdezni:
" A sok birka miért hugyozza/sz@rja/hányja össze a WC-t a vonaton? Miért nem tudják az emberek 2013-ban kulturáltan, rendeltetésének megfelelően használni az illemhelyiséget?"
Felénk szép tiszta motorvonatok járnak. ^^,
De a régi távolsági kocsik is rendezettek, többnyire.
Budapest-Keleti - Hatvan vonal.
"A MÁV miért nem tudja tisztábban tartani a vécéket a vonaton?"
Mert sz@rik rá!
Hogy miért? Azért, mert nem a MÁV dolga az, ha az emberek nem tudják kulturáltan elvégezni a szükségleteiket.
Viszont az éremnek most is két oldala van: ugyanis nem lehet rendesen lehúzni a WC-t, én meg (FIGYELEM, GUSZTUSTALANSÁG KÖVETKEZIK) nem tudom megparancsolni a cuccnak, hogy merre pottyanjon. Még csak egy WC-kefe sincs a környéken (bár hálát adok az égnek, mert tudom, hogy milyen "emberek" utaznak néha a vonaton, tuti, hogy valaki poénosnak gondolna végigsöpörni vele a kocsin), hogy ezt megoldjam. Víz vagy folyik az öblítésnél, vagy nem, de inkább utóbbi, én meg nem fogom a teámat erre ellocsolgatni.
A vizelésnél szerintem a legnagyobb probléma abban rejlik, hogy senki sem hajlandó leülni, mondván, hót retek és a világ összes betegségét elkapja az első alkalommal (kis túlzással, de egyébként lehet benne valami), aztán az első váltón áthaladva... hát, tudjuk, mi történik. Az meg senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg WC-papírt tegyen maga alá leülés előtt, bár meg kell hagyni, van, hogy végállomásig vagy elfogy, vagy valami vicces kedvű utastárs azon éli ki birtoklási vágyát (értsd: ellopja).
A másodosztályú kocsikról beszélek elsősorban (B, Bo, Bp, Bhv), de gondolom, az első osztályon se sokban különbözik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!