Titeket mi idegesít a buszon? Mit nem szerettek?
Jujj de rég jártam már itt :D
Amúgy igen, elég rossz ez is. Amikor félúton leszáll valaki, aki mellettem ült, utána csak akkor rakom a táskámat a szomszéd ülésre, ha már mindenki ül. Ha nagy a tömeg, sosem foglalom a helyet, max. egy haveromnak, akiről biztosan tudom, hogy mellém fog ülni.
Elég türelmes lány vagyok, valamint szinte buszon nőttem fel, a család többi tagja miatt, de vannak olyan dolgok, amik engem is zavarnak.
Szoktam elöl beszélgetni a sofőrrel, tudom, nagyon bunkó dolog. De azt még bunkóbbnak tartom, hogy ha a megállóban tökéletesen besimulok a fülke mögé, hogy elférjenek tőlem, mindig nekem jönnek. El lehetne tőlem férni, de...nem megy.
Ha ülök a buszon, igyekszem egyes ülésre ülni, ha mégis csak duplán van hely, mellém nyugodtan leülhet bárki. Ha a másik ember is olyan, mint én, nagyon jókat el tudok beszélgetni vele, de általában nem én kezdeményezek. Azt viszont utálom, ha olyan ember ül le mellém, aki nem tud normálisan viselkedni. Ma például egy kisgyerek taposta a lábam, mert neki az kényelmes volt. Az anyja ölében ült, aki azt mondta, hogy nem baj, mert én nagy vagyok és megértő.
Ami még nagyon idegesít, az az, ha bunkón szólnak oda a sofőrnek. Ha van valami, amitől tényleg a falra mászom, akkor ez az. Ha valaki előreordít, mert lusta volt jelezni, hogy "a harmadikat nyissa má' ki", akkor azonnal odanézek, és az illetőt nagyjából hatszor megölöm fejben.
Valószínűleg én sem vagyok teljesen százas, de hogy a körülöttem lévő emberek sem, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!