Mit tegyek, ha egy srác mögöttem ordítattja a mobilját?
Van hogy párszor a suli miatt későbbi busszal járok haza. Átszállással jutok arra a buszra, ahol hátul szokott lenni hely, mert általában mindig van ott egy haverom, aki mellé leülök és jobb esetben nekem foglalta.
Kétszer előfordult már, hogy egy srác iszonyú fejfájdító zenét eresztett a szar primitív mobiljából.
Megkértem, hogy kapcsolja ki, de bunkón beszólt. Már úgy volt, hogy kikapom a kezéből és kihajítom a buszból, mert épp ki volt húzva az ablak, de a haverom leállított. Fél órás útról van szó.
Mi lehetne a megoldás?
17/f
Jól gondolod, ócska népség... És ami a legprimitívebb, hogy hátul az ötös ülés közepén volt elterülve, én meg 50cm előtte- balra ültem (ami egyébként az utolsó előtti ülés). Szóval ott próbált menő lenni egy csajnak, aki már ki volt a sráctól idegileg...
Kis cingár korombeli gyerek volt, bánom, hogy nem téptem ki a kárpitból..:)
Jó hogy nem dobtad ki a telójàt.
1. Kaptàl volna a csalàdtòl.
2. Egy kisegyerektöl lopott volna màsikat ( persze nem vele egykorùtòl vagy nagyobbtól)
Elèg elkeserìtö, hogy ennyire lesz.rjàk a màsikat.
Elèg elkeserìtö, hogy ha vèletlenül helyrerakod, akkor jön a familia...
Elèg elkeserìtö, hogy ha szólsz neki (olyan miatt ami mindenkit idegesìt), de ö erösebb ès megagyal, akkor a buszon a többiek inkàbb elfordulnak (mert ez van sajnos...)
Elèg elkeserìtö, hogy ìgy viselkednek ès sok magyar h.lye p.csa az ö f.szukat sz.pja, mert a dzsipók annyira "rajok" ès kemènyek.
Gyülölöm azt a fajt, de van amit jobban gyülölök: a magyart aki velük "rajoskodik" ès a magyar nöstènyt aki öket sz.pja ès nekik ellik (mert sajnok ök azon a szinten vannak)
ha eljutsz odáig hogy szólsz neki akkor érvényesítsd az akaratodaat pl.sokkoló,gázspray,
így csak szégyenben maradtál mert semmibe vett.jobb lett volna ha nem szólsz neki.
Jó megoldás nincs. Ha egyedül van tehetsz vele bármit, csak a pofájuk nagy. De aztán legközelebb jön a kicsalád...
Jó megoldás talán az lehet ha úgy csinálod hogy ne ismerjen fel (szóval arc eltakar).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!