Buszsofőr neve?
Figyelt kérdés
Pécsi buszsofőr 17.30-kor induló egerági busz szokta vinni. Nevére lennék kíváncsi.2013. márc. 3. 21:33
11/26 gomzoli válasza:
Miért, ha tudod a nevét, akkor mi van?
Ha egy kicsit se lennél infantilis, akkor nem itt kérdeznél ilyen dedóslányhoz illő dolgokat, hanem megkérdeznéd direkt tőle. Tudod hol dolgozik, azt is, hogy mikor. Sőt, a keresztnevére is rájöttél. Akkor most ITT mit akarsz?
12/26 gomzoli válasza:
Kislányom, a te korodban még pofont kaptam volna ilyen szövegért. Ki nem kell a kutyának se? Aki idegen buszsofőrök neve után kajtat a neten? Hehe.
13/26 gomzoli válasza:
Bár lehet, hogy szerinted én vagyok a paraszt, de a te stílusodat tekintve nem meglepő, hogy valami "egerági" távolsági buszon ismerkedsz... ismerkednél...
14/26 A kérdező kommentje:
Kislány? Hm. Nem talált! Nem a véleményedre voltam kíváncsi, annyira imádom az ilyen válaszolókat, mint te. Attól, mert egerági busz, nem szállhatok le Kozármislenybe? Te korodban?! Hallod öreg, haladj a korral és ne szólj bele a fiatalabbak dolgaiba!
2013. márc. 6. 21:56
15/26 anonim válasza:
Sok sikert a kereséshez, én is kiírtam egy hasonló kérdést, és maga a sofőr jelentkezett! Szóval nem lehetetlen, hajráá!
16/26 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nagyon örülök, hogy neked sikerült! :)
Nálam sajnos nem jelentkezett, sőt még mindig nem találtam meg, de hátha... Vagy legalább egy kollégája ráismer és segít.
2013. jún. 3. 23:49
17/26 anonim válasza:
Szia :) Ne is foglalkozz a negatív hozzászólásokkal! Nekem is tetszik egy buszsofőr, ebbe szerintem semmi gyerekesség nincs... Én a nevét is tudom,de én nem vagyok elég bátor hogy kezdeményezzek, de nekem épp elég ha néha látom, és összemosolygunk, úgy vagyok vele hogy már ezért megérte felkelni. Remélem kideríted a nevéd, sok sikert hozzá, és ha esetleg te elég bátor vagy állj oda hozzá, beszélgess vele :)
18/26 anonim válasza:
Kedves kérdező és 17-es! ODA KELL MENNI HOZZÁ és kérdezni valamit! Akármi hülyeség is lehet, az a lényeg, hogy induljon a társalgás! Nők vagytok, csak mosolyogni kell, a téma nem számít, úgyis tudni fogja (ha nem értelmi fogyatékos) hogy ismerkedni akartok.
19/26 A kérdező kommentje:
Mindig az első üllésen ülltem, egész úton beszélgettünk... Sajnos tovább nem alakult, most pedig nem tudok avval a busszal menni, amelyiket ő viszi. :( Hiányzik!
2013. jún. 14. 00:21
20/26 anonim válasza:
Szegenykem :// azota nem is talalkoztatok? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!