Most akkor üljek le a buszon vagy álljak?
Ha ülök, tuti, hogy idős nénik/bácsik odajönnek, hogy, hogy lehetek ennyire szemtelen, hogy leülök, ha állok, akkor pedig szintén odajönnek idős nénik/bácsik, hogy, hogy lehetek ennyire szemtelen amiért melléjük állok és nem olvasok a gondolataikban, hogy ők a következő megállónál le akarnak szállni. Pedig amint látom, hogy valaki motoszkál már arrébb is huzódok, nehogy ne férjen el, de ha dugig van a busz mégig mit csináljak? Mindig kifogom az ilyeneket.... Ha véletlen csak az ajtó mellett tudok megkapaszkodni, akkor pedig kitör a káosz, hogy "ez már a pofátlanság teteje"-minek állok már oda /talán mert máshol tényleg nincs hely?!/,
Ti, hogy oldjátok ezt meg? Én már félek fölszállni a buszra, ha látom, hogy tele van, mert nem akarok állandóan én lenni a rossz.
Ha csúcsban utazol akkor nem kell észrevenni hogy ott toporog feletted a nyugdíjaa. Utálom amikor csúcsban utaznak a piacra. Olyankor ha morog hogy le szeretne űlni csak ennyit kell mondani: Átadom a helyemet! Ott szoktam űlni (mutatva egy másik székre).
Én ezért ülök mindig belűlre a dupla ülésnél. Ha kívűl ülök mindig figyelem hogy hogy száll fel. Ha fut a busz után akkor még dinamittal sem tud kimozdítani onnan mondván ha tud futni akkor majd állni is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!