Nagyon gáz hogy tömegközlekedni szeretnék?
Figyelt kérdés
Közel lakom a sulimhoz és ezért gyalog járok, de bevallom nagyon nem szeretek sétálni és sokkal jobban örülnék neki ha tömegközlekednem kéne minden reggel. Ez nagyon hülye dolog?2013. febr. 17. 21:23
1/6 anonim válasza:
Nem. Ha veszel jegyet-bérletet akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Nekem a tömegközlékedénél a nyomorgás a bezártság jut elsőre eszembe de ha ezt szereted
3/6 anonim válasza:
Pénzbe kerül ,vagy elöbb utobb zaklatni fognak az ellenörök.Az emberek büdösek és fertözöek.A séta egészséges és hasznos,használd ki hogy levegön lehetsz és mozogsz.
4/6 anonim válasza:
Nem gáz, ám tényleg fontos dolog a mozgás és én, mint aki ülőmunkát végez, kétszer is meggondolom, hogy rövid utakhoz felszálljak-e valamire, hiába lapul a zsebemben a bérlet. Persze ha a suliban ücsörgés után jársz heti többször edzésre, akkor igazán nem számít, hogy azt a pár megállót lesétálod-e vagy buszra szállsz, más esetben igen. Plusz így az influenzaszezon közepén a suli utáni második legtutibb hely a lebetegedésre a tömegközlekedési járművek utastere.
5/6 anonim válasza:
Bár én gyalogolhatnék, imádok. :) Fél óra BKV-zást még lecserélnék rá, csak lassabb :D
6/6 anonim válasza:
ha már hatodik éve járnál úgy iskolába, hogy minden reggel 40-50 percet kell tömegközlekedned, ami miatt eleve korábban kell kelned, hidd el, te is elcserélnéd egy kis sétára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!