Ismeri valaki ezt a kocsit nem gagyi, lehet vele tömegközlekedni (nehéz)? A második vajon bírja a terepet?
A kérdésedre teljes egészében nem tudok választ adni, csak a terepes kérdésedhez tudok hozzá szólni.
Szerintem a második nem igazán terepre való (mármint a mi környékünkön biztos nem lehetne használni). Terepre a fix kerekesek valók. Nem tudom, hogy az első az-e? A szomszéd anyukának nem fixálható kerekű babakocsija volt és alig bírt fél évet. A hepe-hupák teljesen szétrázták a kerekeket. Nekem jó nagy, fix kerekű babakocsim van. Nagyon szeretem, pont a környékünkre valók.
Tömegközlekedni a kis "esernyős" babakocsikkal lehet igazán. Nekem volt olyan is. Szerencsére tömegközlekednem nem kellett, de a kocsi csomagtartójában volt és piacozáshoz, vásárláshoz, anyukámnál a panel rengetegben nagyon jó volt (persze amikor már nagyobb volt a gyerkőc).
Terepre inkább a nagyobb kerekű kocsik valók. Az optimát (1. link) láttam élőben, nagy batár, én biztos hogy nem szívesen tömegközlekednék vele. Nekem is chippolino kocsim van, nagyon szeretem, de egyikhez sem hasonlítanám.
A 2. kocsival viszonylag egyszerű lehet tömegközlekedni (legalább is egyszerűbb, mint az elsővel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!