Miért van ez a mozdonyvezetőknél?
Miért van az, hogy némelyik mozdonyvezető a pályaudvarokon simán beenged a mozdonyába(V43) pár percre fotózás céljából, sőt még kapcsolgathatok is pár dolgot néhányuk pedig a nagy ellenőrzésre hivatkozva a biztos hogy nem választ adja a felmehetek-e kérdésre...
Mik ezek a nagy ellenőrzések?Mit tehetnek a mozdonyvezetővel ha felenged?És egyáltalán miért fáj a mávnak annyira h egy(esetleg 2-ten haverral) 16éves vonatfan fel szeretne menni pár percre a mozdonyaikba?
Amelyik felenged, annak talán nincs kifizetetlen tartozása, családja. Mindegy neki kirúgják-e vagy sem.
Nem 16 éves nem mehet fel, de más vasúti társaság alkalmazottja sem. De még a MÁV pénztáros sem. Erős a gyanúm, hogy olyan masiniszta sem, aki nem arra a gépre van beosztva. És hogy miért? Mert ez egy rendkívül balesetveszés szerkezet. A mozdonyvezető felel azért, ami a géppel történik. Nem kell komoly dolog, elég ha felfelé menve megcsúszik a lábad, s megrántod a bokád. Bizony számon fogják kérni rajta. De akaratlanul is bajt tudtok csinálni.
Nem. De ha meglátja egy ellenőrzésre jogosult, akkor mehet a szőnyeg szélére. Amúgy nem a MÁV miatt van ez, hanem a Nemzeti Közlekedési Hatóság emberei ellenőriznek, és vastagon fog a ceruzájuk. Ott illetéktelen ember nem tartózkodhat, ez az előírás. Sajnos már nem azt a szabad világot éljük ami régen volt.
Én a MÁV-nál dolgozom, még engem sem engednek fel ha nincs nálam engedélykártya az MFB-hez. De ez így helyes, mert más fa.szával nem szabad verni a csalánt. Én is tudom, hogy az ő bőrét viszem vásárra, mert ha lebukik akkor az sokba lesz neki.
Csinálnak olyat is hogy a ti fotóitok alapján bűntetnek. Meglátják a neten a fotóitokat, látják, hogy hoppá ketten voltak fent, és kérik ki az adatokat, hogy ki és miért tartózkodott még fent.
"akkor mehet a szőnyeg szélére."
Mit jelent ez pontosan? Forgalmistának fogják átképezni?
Köszönöm!
Egyébként régen ebből nem csináltak ügyet.
Én nem tudom megszámolni, hogy hányszor ültem a 3-as metró fülkéjében.
Igaz ez nem most volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!