Vonatozás után ki szoktátok mosni a ruhát?
Figyelt kérdés
Én vonatozás után mindig azt érzem, hogy tiszta piszok vagyok, pedig előtte 1-2 órával vettem fel a frissen mosott ruhát, és még öblítő illata is van. Mindig megnézem és nem lesz foltos és marad a jó illata az utazás után is viszont a tudat, hogy "ki tudja ki ült előttem ott". Ti kimosnátok a ruhát ha nem lenne semmi baja, csak hát a vonat...??2013. febr. 1. 22:09
2/9 anonim válasza:
Eszembe sem jutott még soha. Legfeljebb én mosakszom meg.
3/9 anonim válasza:
Dehogy mosom... Ennyi erővel bárhova bármikor leülök, moshatnám a ruhám. Rendelőben leülsz, utána ruhát mosol? Lehet fertőző beteg ült ott...
Napi 6-8 alkalommal ülök le különböző BKV járműveken azon is ki tudja ki ült? Rendszeres mosás kell de azért napi váltás-mosás elég luxus lenne.
4/9 anonim válasza:
Napi mosás ugyanazt a ruhacikket nem. Legalábbis pl nadrágot nem, csak póló, alsónadrág. Viszont mikor hazajövök ruhacsere. Ennyivel megoldom a 'mosás' kérdést. Nem a kinti ruhában ülök rá az ágyba, és fekszek rá.
5/9 anonim válasza:
Napi 2 órát buszozok. Én is azt gondolom hogy koszos, de annyival letudom a dolgot hogy amint hazajövök ruhacsere. Aztán következő nap ugyanabba megyek busszal(nyilván alsó ruházatot ezért minden nap tisztát veszek)
7/9 anonim válasza:
Ennyi erővel ha leülsz egy kávézóba, vagy ha elmész valakinél vendégségbe, akkor is mosd ki a ruhát, mert kitudja ki ült ott előtted.
8/9 anonim válasza:
Jó az mondjuk tény, hogy az átlag lepukkant vonatok, meg kevésbé takarított tömegközlekedési eszközök után én is mindig mocskosnak érzem magam, egyszerűen ragad a kezem a sok szarságtól. Metrón is kb undorító megfogni a csövet, mert csúszik ki az ember kezéből a rajta lévő nyálkaréteg miatt.
De ettől függetlenül felesleges totál kimosni a ruhát, másnap úgyis abban mész ki, de egy jó alapos kézmosás az nem árt.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Természetes mindig kezet mosok, és van kéznél kézfertőtlenítő is.
2013. febr. 2. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!