Régi diákkal utazhatok vonaton?
Figyelt kérdés
17 vagyok.
Van egy régi diàkom 2005-ös benne a matrica.
Megvehetem így a félàrut?
Ha nàlam lesz a személyim is?
2013. febr. 1. 19:34
11/18 anonim válasza:
De az még általános iskolás lehet neki.2005-ben a kérdező még bőven odajárt.ide már középiskolás kellene.
12/18 anonim válasza:
Semmi nem tiltja, hogy 17 évesen általános iskolába járjon.
Nem kötekedésből mondom, én sem szeretem a trükközőket, de a törvény az törvény. Matrica nélkül érvényes, ha a kis butus gyerek 17 évesen is általános suliba jár akkor oda jár. Ehhez az ellenőrnek semmilyen módon nincsen köze. Érvényes diákigazolványt mutat fel.
13/18 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom,hogy megbüntetnék.Ha jól veszem ki a szavaitokból ez az új rendszer 2010 óta van.Tehát az előző 5 matricának még kellene lennie.
14/18 anonim válasza:
"Ha jól veszem ki a szavaitokból ez az új rendszer 2010 óta van."
Rosszul veszed ki. Ez már nagyon rég óta így van, de minimum 2004-5 környéke óta.
15/18 anonim válasza:
Utánanéztem.2010 szeptembere óta van ez a törvény.A 2004-2005-ben még én is suliba jártam,és nem volt ilyen még akkor.Szóval 5 év ott kimaradt,így tuti nem lesz érvényes,és meg fogják büntetni.
16/18 anonim válasza:
Miért büntetnék már meg? Miért kéne meglennie a matricáknak visszamenőleg? Akár le is szedheted a lejártat róla, csak az aktuálisnak kell rajta lenni, illetve ha még tanköteles, akkor annak sem. Ezt próbálták már itt többen elmagyarázni, de nem mindenki értette meg, úgy látszik.
17/18 anonim válasza:
Ígyvan. Nehezen érti a gyerek, de ez van...
18/18 A kérdező kommentje:
nem fogadták el végül..
33%ossal mentem.
2013. febr. 4. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!