Hogy kell vonatjegyet kérni? Valaki?!
Sziasztok! Tudom, ez egy nagyon nagyon hülye kérdés, de most utazok először EGYEDÜL vonattal. És Sopronba szeretnék menni. Nem IC-vel csak "sima" vonattal. Budapestről indulok, az még kérdéses, hogy keleti vagy nyugati pályaudvarról.
A kérdésem, azaz, hogyhogy kell jegyet venni? Még előtte lévő nap megszeretném venni a jegyet, hogy aznap már ne kelljen azzal foglalkozni... és ugyebár akkor tudom, hogy hányas vonattal akarok menni. Amikor kérem a jegyet az időpontot is mondjam?
most csak kitalálok valamit, pl: a 14.40-es vonatra, ami Sopronig megy szeretnék egy 90%-os (olyat fogok kérni) jegyet?
Segítsetek légyszíves!
Előre is nagyon köszönöm!!! :))
Tudom, hogy írtad, hogy nem IC-vel akarsz menni, de azért szerintem ezt gondold át még egyszer. Alig drágább az IC, de rövidebb a menetideje, kényelmesek a kocsik, van WIFI, kávéautomata ... szerintem mindenképpen IC-vel menj :) [a másik meg nem "sima", hanem gyorsvonat :)]
"Jó napot kívánok! Budapesttől Sopronig kérek egy 90%-os jegyet a xxx InterCity vonatra 1. osztályra / 2. osztályra holnapra [ha aznap veszed, akkor ez a rész értelemszerűen lemarad]"
IC-nél még ezeket is kérheted:
- ablak mellé
- asztal mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!