Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy kell vonatjegyet kérni?...

Hogy kell vonatjegyet kérni? Valaki?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, ez egy nagyon nagyon hülye kérdés, de most utazok először EGYEDÜL vonattal. És Sopronba szeretnék menni. Nem IC-vel csak "sima" vonattal. Budapestről indulok, az még kérdéses, hogy keleti vagy nyugati pályaudvarról.

A kérdésem, azaz, hogyhogy kell jegyet venni? Még előtte lévő nap megszeretném venni a jegyet, hogy aznap már ne kelljen azzal foglalkozni... és ugyebár akkor tudom, hogy hányas vonattal akarok menni. Amikor kérem a jegyet az időpontot is mondjam?

most csak kitalálok valamit, pl: a 14.40-es vonatra, ami Sopronig megy szeretnék egy 90%-os (olyat fogok kérni) jegyet?

Segítsetek légyszíves!

Előre is nagyon köszönöm!!! :))

2013. jan. 21. 15:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy írtad, hogy nem IC-vel akarsz menni, de azért szerintem ezt gondold át még egyszer. Alig drágább az IC, de rövidebb a menetideje, kényelmesek a kocsik, van WIFI, kávéautomata ... szerintem mindenképpen IC-vel menj :) [a másik meg nem "sima", hanem gyorsvonat :)]

"Jó napot kívánok! Budapesttől Sopronig kérek egy 90%-os jegyet a xxx InterCity vonatra 1. osztályra / 2. osztályra holnapra [ha aznap veszed, akkor ez a rész értelemszerűen lemarad]"

IC-nél még ezeket is kérheted:

- ablak mellé

- asztal mellé

2013. jan. 23. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!