Mégis mi abban a jó hogy egyesek össze firkálják, graffitizik a tömegközlekedési járműveket?
Figyelt kérdés
Ma utaztam egy új Alstom metrókocsin és már össze volt ganézva az ajtó graffitivel. Ha így haladunk 1 év sem kell hogy az új metrók úgy nézzenek ki mint az ősrégi orosz metrókocsik. Mégis mi ebben a jó?2013. jan. 6. 20:15
11/14 anonim válasza:
3-as vagyok
Csanytelek a település
12/14 Bence_ válasza:
Tagnapon ültem vonaton ott az ablakok voltak összekarcolva.
Ilyet szerintem olyan ember tesz aki még soha semmilyen értéket nem hozott létre.
Ha már dolgozott volna akkor becsülné más munkáját.
Meg rájönne, hogy azt az ablakcserét ő is fizeti. Hiszen mindenki fizet adót, ha más nem akkor áfát.
13/14 A kérdező kommentje:
Az összefirkált buszmenetrendtől én is rendesen ki tudok készülni. Még nyáron vonattal utaztam Romániába egy kisebb városba. A vonat megálló eléggé a városon kívül volt. Busz vitt be a városba de a buszmegállóba lévő menetrendet nem lehetett elolvasni mert össze volt graffitizve, ráadásul telefonálni sem tudtam mert a telefonom nem akart átállni a román hálózatra. Aztán enyhe másfél órát ültem azon a kényelmes padon mert nem tudtam mikor jön a busz. Ha tudtam volna hogy ennyit kell várni akkor visszamegyek az állomásra mert ott azért ott jobban el lehet ütni másfél órát mind a semmi közepén egy szétrohadt padon.
2013. jan. 7. 16:15
14/14 anonim válasza:
Engem is irritál. Még ha művészi és gyönyörű lenne de a sok firka, mert azt normál ember ki se bírja olvasni, hát undorító.
Én is bevezetném a kézlevágást. Azért a középkorban mégis voltak jó módszerek a büntetésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!