Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Legkínosabb szitu, ami tömegkö...

Legkínosabb szitu, ami tömegközlekedési eszközön történt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 16:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer telehánytam egy buszt.
2012. okt. 28. 16:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
hozzáteszem, józanul
2012. okt. 28. 16:58
 3/20 anonim válasza:
100%
Velem nem nagyon történt, de egy gyerek a héven mellettem ki dobta a rókát
2012. okt. 28. 16:58
 4/20 anonim válasza:
69%
én hátul a buszon ki akartam verni, később észrevettem hogy előlről videóznak.10 percet veszekedtem a csávóval mire sikerült letörölnöm a videót, közbe sikerült mindenkinek megtudnia hogy mi is történt, eléggé szégyelltem magam, később eljutott az egész családba a hír :D
2012. okt. 28. 17:00
 5/20 anonim ***** válasza:

Állok, egyik ülésen belül ül egy jó csaj, kivűl pedig egy öregasszony, aki épp száll le.Felállt jelzett stb.

Csaj ütögeti az ülést, és néz rám.

Mondom köszi, már veszem le a táskát, ülnék le, aztán kiderült hogy a barátnőjének mutatta a helyet.

De mivel már elkezdtem "vetkőzni" valahova le kellet ülnöm, hát sikerült egy homokzsák mellé.:)

Buszon történt, 15/f

2012. okt. 28. 17:01
 6/20 z o l i válasza:
90%
lyukasztottam...
2012. okt. 28. 17:01
 7/20 anonim válasza:
Sokszor buszozok így megszoktam hogy az adott helyről az adott időpontban indul a busz, így már meg se néztem hogy hova megy, azt hittem a településre ahol lakok. Ugyanúgy is nézett ki mint az a busz, szóval felszálltam, de az nem az a busz volt, és bérlettel voltam. Kínosnak éreztem mert odamentem a sofőrhöz szólni hogy rosszra szálltam fel, aztán végül kb. mindenki értesült róla a buszon, mert elől gondolom valaki meghallotta a sofőrön kívül, és a hír terjedt szépen hátrafelé.
2012. okt. 28. 17:10
 8/20 Mátranováki Fényevő válasza:
100%

Három haverral (két csaj, egy fiú, + én is fiú vagyok) betelepedtünk buszon az egyik 4-es ülésbe. Velem szemben a srác, mi ültünk kívül, két lány pedig belül. Aztán az egyik megállónál felszállt egy rakás ember, és teljesen tele lett a busz, mozdulni sem lehetett. Egy öregúr pedig pont mellettem talált állóhelyet.

Egy pár perc után feltűnt, hogy valami büdös, és nem én vagyok, pedig aznap két tesim volt, és utána 4 órás gyakorlatom...

Aztán ahogy zötykölődött a busz, az öreg valamiért elkezdett gyanúsan közeledni a vállam felé a csípőjével. A szag meg egyre erősebb lett, de gondoltam nem szólok, kibírom. Aztán ami zavaró volt, hogy éreztem, hogy valami puha a vállamhoz ér... Oldalra néztem - nem kellett volna - és így tudtam meg, hogy az öregen nem volt alsógatya, csak egy vékony melegítő...

Aztán elkezdtem a mellettem ülő csaj felé húzódni, aki ezt félreértette, és pofán vágott, de pár szem- és fejmozdulattal sikerült elmagyaráznom neki, hogy egy p.cs verdesi a vállam, szóval nem rá hajtok, csak menekülök... Az öreg viszont még mindig jött és már tényleg nem tudtam sehova menni, mert nem fértem, szegény lány meg már az ablakhoz volt préselődve, a másik kettő meg, akik szemben ültek, visítottak a röhögéstől.

Mondjuk utólag már én is csak röhögök, de akkor éveknek telt az a fél óra... :D

2012. okt. 28. 17:12
 9/20 anonim válasza:
100%
Én egyszer szaladtam a buszra reggel,már csak rám várt a busz,mivel a buszsöfőr észrevett.Még útközben elő akartam venni a pénztárcámat,de nemtaláltam semelyik zsebemben hiába tapogattam végig az összes zsebem(mindezt még futás közben).Igy,mikor a busz ajtajához értem elkezdtem simán tovább sétálni,mintha semmi sem történt volna
2012. okt. 28. 17:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer ültem a buszon (talán 6-os lehettem), és az egyik kanyarban odagurult a lábamhoz egy rúzs. Én meg felálltam és kérdező tekintettel körbenéztem, hogy "na, kié ez a rúzs?" Aztán -fogalmam sincs, miért- egy fiú felé nyújtottam, de szerencsére nem nézett oda. Mindenki engem nézett, és röhögtek. Én meg nem akartam visszatenni a földre a rúzst, ezért inkább eltettem a táskámba.

Aztán nem sokkal később le kellett szállnom, de elfelejtettem jelezni, erre akkor eszméltem rá, amikor nem nyílt az ajtó. Szóval gyorsan odasiettem a másik ajtóhoz, ahol valaki leszállt, de mire odaértem, az ajtó bezáródott. És mivel futottam az ajtóig, majdnem elestem egy fiú táskájában. Így csak egyel később tudtam leszállni.

Sokszor volt olyan is, hogy olyan buszon voltam, amin nem volt a korláton jelzőgomb, az ajtó felettit meg nem értem fel, szólni pedig nem mertem senkinek, hogy nyomja meg nekem a gombot. Ezért vagy előbb leszálltam, vagy mentem addig, amíg valaki le nem akart szállni valamelyik következő megállóban.

Ezeken ma már csak nevetek. Most vagyok 10-es, és szerencsére jó magasra nőttem, így sokszor direkt az ajtó feletti gombot nyomom meg, mert úgy kényelmesebb :P

Üdv: 16/L

2012. okt. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!