Legkínosabb szitu, ami tömegközlekedési eszközön történt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 16:54
11/20 anonim válasza:
Amikor láncdohányos voltam, akkor történt ez az eset. Hideg volt, ültünk a buszon, rajtam ujjatlan kesztyű volt. Köhögte m egyet, és egy szép adag turha a kesztyűmön landolt, ahogy a szám elé tettem a kezemet. Reflexből elhúztam, de a turha nem akart engedni, így a kezem és a szám között, mintegy 30 centis turha himbálódzott. Aztán nem tudtam mit tenni, visszaszívtam és lenyeltem. Majd a mellettem ülő nénire néztem, aki zacskó után kutatott a táskájában.
12/20 anonim válasza:
Jött az ellenőr , mire én elkezdtem neki németül beszélni , megtévesztésképpen.
Erre mondja:
Ne játszd itt a hülyét honvédsálban.
13/20 masina válasza:
Néha tömeg-közlekedem,de inkább a halál.Tehát megoldom mindig máshogy ,autó bringa.Szóval egyszer utaztam a buszon és jött két ellenőr ,kérték a jegyemet,de nem volt kilyukasztva csak megkarcolva.Kérdőre vontak.Mind a két ellenőrt megettem.Nagyon kellemetlen volt :))
14/20 anonim válasza:
Naponta buszozok mivel nem abban a városban van az iskola ahol lakom. Most történt a nyár végén az eset. Korán reggel kellett bemennem talán a 6.10 es busszal mentem. Én ültem kívül velem szemben pedig egy fiatal srác, mellette egy csaj. Én félig meddig próbáltam szundikálni, de nem nagyon ment. Erre a srác egy idő után megkérdezte hogy miért tartom nyitva a szám? Kiderült hogy amíg szundítni próbáltam tök kómásan nyitott szájjal ültem ott bambán. Nagyon gáz volt, kellemetlenül éreztem magam.
15/20 anonim válasza:
Ma 18:15-ös vagyok. Bocsánat, nem 10-es vagyok, hanem 11-es.
16/20 anonim válasza:
tesómmal jöttünk haza 1 buszon én hallgattam a zenét,ő meg bámult kifelé.egyszer éreztem h el kell engedni 1 galambot ami elég hangosra sikeredett.persze nem hallottam csak tesóm adott egy tockost csintalan felkiáltással :) nem értettem az okát de elmondta hogy az imént sz.rtam össze magam.leesett h miért lesett meg röhögött ott körül rajtunk mindenki.még az a szerencse hogy nem volt szaga de így is égő volt. :)
17/20 anonim válasza:
Egyetemről jöttünk hazafelé lakótársammal, aki szintén fiú. Előtte este éjszakázás volt, nem aludtunk, egyszer csak megszólal: ha hazaértünk lefekszünk?...elég furán néztek ránk :D
18/20 anonim válasza:
Egyszer egy buszra felszállni szándékozó utastársamnak arra a kérdésére, hogy ez hányas busz, azt feleltem: "Ott a tábla, nézze meg" Ez már önmagában is parasztság persze, de ami vérciki volt az az, hogy nem vettem észre a fehér botot az utastársamnak a kezében és erre az eset egyik fültanúja hangosan-dühösen hívta fel a figyelmemet - tegyük hozzá, hogy jogosan...
19/20 anonim válasza:
Kaposvári vasútállomás.Elõször jártunk ott a haverommal.Át akarunk menni a várón a vasút felõl.Húzom az ajtót.Semmi.Haverom mögöttem megszólal: Másik. Én ezt rosszul értelmeztem és a másik ajtószárny húzása helyett elkezdtem tolni az ajtót.
20/20 anonim válasza:
ezt még anya mesélte nekem : amikor még kicsi voltam és utaztunk a buszon felszállt a "kisebbség" ( remélem értitek kikre gondolok) és én hangosan megszólaltam :- Anya, mi ez a büdös ?? :DD életemben nem röhögtem még akkorát amikor anya ezt elmesélte :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!