Néhány kamasz, fiatal miért viselkedik így a buszokon?
Figyelt kérdés
Busszal járok iskolába, középiskolás vagyok, a buszon van egy csomó idióta fiatal aki nem tud viselkedni, ordítoznak, rendetlenkednek, hangosan röhögnek. Főleg reggel, amikor még álmos is vagyok, elég kellemetlen ilyen emberek között utazni. Őket hallgatja az egész busz. Egyesek miért nem képesek normálisan, ember módjára viselkedni?2013. jan. 6. 18:15
11/13 anonim válasza:
Nem csak fiatalok, öregek meg bárki képes üvöltözni meg hangoskodni, sztem csak szimplán nincs semmi tömegközlekedési kultúránk.
12/13 _Jessy_ válasza:
"...egy libcsizés kipipálva..."
Örülök, hogy neked csak ennyit jelent a mondanivaló. Az meg hogy állatok módjára viselkednek egyesek a "liberalizmus zászlaja" alatt, és ráadásul úgy gondolják, hogy nekik ehhez joguk van az elfogadható. Kíváncsi leszek, ha 70 évesen felrúg egy tizenéves, mert neki pont ahhoz van kedve, akkor megváltozik-e a véleményed?
13/13 anonim válasza:
Kedves #8!
Nem tudom, hogy miért írsz ekkora baromságokat, lehet, hogy nálatok így szokás de nálunk Szentendrén a reggeli buszon ha négy gimnazista ül egymás mellett valamiért nem röhögnek, meg ordítoznak hangosan. Gratulálok, ha neked ez a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!