Régi vonaljeggyel lehet a BKV járművein utazni?
Figyelt kérdés
Van pár 140 meg 270FT-os vonaljegyem. Érvényes, nincs kilyukasztva, nem utaztam velük. Nincs ráírva érvényesség, szóval elvileg bármeddig jó lehet.
Most 300Ft egy jegy. Megbüntethetnek azért, ha nekem egy 140FT-os jegyem van? (több éves)
Hallottam olyat, hogy jó az, csak elvileg akkor annyit kéne lyukasztani, hogy meglegyen a mai vonaljegy értéke. Pl. 140FT-osból vagy kettőt...
Tud valaki valamit?
2009. aug. 26. 16:38
1/12 anonim válasza:
Szerinted a régi zöld 1000-sel, vagy a papír ötvenessel tudsz fizetni mondjuk a tesco-ban?
2/12 A kérdező kommentje:
Jó figyelj engem nem a "szerintem" dolgok érdekelnek, hanem a tények! Hogy lehet-e vagy sem. Direkt úgy kérdeztem...
Aki utazott már régi vonaljeggyel, és nem büntették meg, vagy aki esetleg tudja ezeket a dolgokat az legyen olyan kedves és írjon...
2009. aug. 26. 16:50
4/12 A kérdező kommentje:
Ez 100% Vagy csak úgy gondolod? -.-
2009. aug. 26. 17:44
5/12 anonim válasza:
Ha van rajta fémcsík, akkor érvényes.
6/12 anonim válasza:
utolsó igaz. Ha van fémcsík akkor mindegy mikor, érvényes!
7/12 A kérdező kommentje:
Ezek lennének. Gondolom jó az összes, mert van rajtuk fémszál...
2009. aug. 26. 17:59
8/12 anonim válasza:
Én a BKV-nál dolgozom és a válasz igen lehet ha van rajta szürke fémcsík. A jegyeket sose vonják vissza!!! Tehát lehet 100 ft-os vagy kék is ha van rajta fémcsík akkor használható
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!
2009. aug. 26. 18:09
10/12 anonim válasza:
Hát én már használtam régebbi jegyet amin volt fémcsík és mégis megakart büntetni, de kimagyaráztam, hogy nem tudtam, hogy már nem lehet használni és nem tudtam hol venni másikat :D úgyhogy elengedett, de azt mondta, hogy ezért más megbüntethet. Azóta inkább megveszem az újat, de lehet, hogy csak olyan kedvében volt, hogy mindenkibe beleköt és tényleg érvényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!