Van, aki nem szokott leülni a BKV járművein a koszos ülések miatt?
Figyelt kérdés
Sok ülés undorítóan mocskos és nekem olyan fura, amikor kiöltözött, elegáns emberek ráülnek az ülésre, ami szemmel láthatóan fekete a kosztól.2011. máj. 19. 11:31
1/5 anonim válasza:
Jelen! Mrs Monk :) Lehet, hogy ez fóbia, nem tudom. Viszont a hajléktalanok, stb. lehugyozzák, lesz*rják, megszárad, esetleg a szövetbe egy-két rüh is beletelepszik, aztán arra ráülni?! Meg sokszor a roppant figyelmes szülők, akiktől el kéne venni a gyereket vagy letiltani őket a BKV-ról, a sáros, koszos cipőjű gyereket hagyják felállni, de legalább is az ülés szélét jól összekoszolni... Inkább összeroskadok!
2/5 anonim válasza:
Igen, en! Sot, egyaltalan sem utazok rajtuk ha nem muszaj mert zsufolt, koszos, draga, utalam ha hozzam dorgoloznek idegenek, meg ha lokdosnek, budos is van sokszor.
Szerintem ha nem lenne tomegkozlekedes sok embernek nem lenne szexualis elete. :)
3/5 anonim válasza:
Még a kapaszkodókat sem fogdosom, ha nem muszáj. Ragacsos, retkes, mocskos! persze, elhiszem, hogy nem súrolhatják ki mindet. A BKV-nak kisebb gondja is nagyobb annál...
4/5 anonim válasza:
Én leszoktam ülni de csak a busz elejében ott kisebb a csöves veszély. Amúgy inkább autóval járok és nem azért mert lusta vagyok hanem mert este gyorsabb a hazajutás. Persze belvárosba csak a BKVval járok be mert parkoló helyet nincs kedvem vadászni.
5/5 anonim válasza:
A 4-es 6-oson szinte soha nem ülök le. Az kifejezetten csöves tanya egész évben, azért terjeng rajta a bűz is folyamatosan, ha tehetem mással megyek. Azt azért ne gondold, hogy csak egyszerű kosz van a ülések szövetén... van azon minden, húgy, megkeményedett szar stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!