Tegnap megbüntettek a volán-on, így esetleg lehetne mérsékelni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tegnap jártam Békéscsabán, és hazafelé, Csorvásra utazva (25km) nem vettem jegyet, hanem egy Gerendás-Csorvás-Orosháza (25km) bérlettel felszálltam, de lekaptak, és ugye 15 napon belül lehet mérséklést igényelni. A kérdésem az lenne, hogy ha veszek egy Békéscsaba-Csorvás viszonylatigazolási lapot, és átírom a bérleten ennek a számát, akkor tudom mérsékelni 1000 Ft.-ra? Mert ugye elvileg ha utólag bemutatom, van erre lehetőség. (Jegynél nincs) Mert mondjuk, azt mondom, hogy "véletlen" rossz számot írtam rá, ezért van áthúzva. Vagy hasonló...2012. dec. 23. 11:48
1/5 anonim válasza:
Azt még lehet hogy elnéznék, hogy mondjuk 4-es helyett 7-est írtál, de hogy az egész számsor más, azt már nem hiszem hogy beveszik. Üdv: egy gerendási :)
2/5 A kérdező kommentje:
És, esetleg van valami mód, másik... ahogy lehetne mérsékelni?
2012. dec. 23. 12:20
3/5 anonim válasza:
Ez alapján nem lehet mérsékelni.
4/5 anonim válasza:
Mérsékelheted ùgy hogy legközelebb nem csalsz.
5/5 anonim válasza:
Érdekes,én mindig meg tudom vnni a jegyet,és én bérletnél sem rontom el sosem a bérletigazoló számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!