Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Utazott már valaki közületek...

Utazott már valaki közületek az új metrón a kettes vonalon? Nektek hogy tetszik?

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Steril.
2012. nov. 28. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett. Elég zajos, trehányul rakták össze, az utastér pedig célszerűtlen.
2012. nov. 28. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az nem tetszik, hogy az budapesti utasnak életeleme másfél-két ülőhelyet elfoglalni a metrón, így hiányolok egy Londonban megszokott megoldást, ilyen elválasztó izéket az ülőhelyek közül.

Az ülések feletti kapaszkodók túl magasan vannak.

Meg a fura sárgás belső szín helyett lehetne hófehér.

Az indításjelzőt nem hallani, Szalóczy Pali bácsit nem érteni, amit mond...

Amúgy nem bánom, hogy kevesebb az ülőhely, mert ez egy rövid vonalú metró. Többnek tűnik az állóhely, és mintha tágasabb lenne az ajtó.

A középső kapaszkodó tetszik, csak nem a budapesti ajtóbanmegállunk mániás utasokra lett kitalálva. Önmagában jó ötlet.

Nem értem, miért jó, hogy átjárható, de poénos átlátni a kocsik között.

2012. nov. 28. 20:39
 4/5 MrPifta ***** válasza:

"ilyen elválasztó izéket az ülőhelyek közül." Téged se fognak szeretni a kövérek...

Kicsit kevés az ülőhely így is, de szép

2012. nov. 30. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem szeretem, hogy beülnek kettő ülés közé majd bevágják maguk mellé a csomagot.

Közben kocsinként egy üléssornyi plusz ember tudna leülni.

Nagyon fel tud húzni a látvány!

2012. nov. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!